Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FORGATÁS

A Bridgerton színésznője hatalmas titkot árult el a sorozatról

2023. február 08.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család Simone Ashley
A Bridgerton színésznője hatalmas titkot árult el a sorozatról
© Instagram/@bridgertonnetflix

A Bridgerton család elég sok szexjelenetet tartalmazott, most a 2. évad főszereplője, Simone Ashley elárulta a forgatás egyik legnagyobb titkát. 


A Bridgerton alkotói már az első évad után nyilvánosságra hozták, hogy a szexjelenetek leforgatását intimitás-koordinátorok segítették. A szakemberek munkájukkal hozzájárultak a hihetőbb epizódokhoz, illetve ahhoz, hogy a színészek biztonságban érezzék magukat. Most a Kate Sharmat megformáló Simone Ashley elárulta, hogy az összes jelenetet egyetlen hét alatt rögzítették. 

Így készültek a Bridgerton szexjelenetei

Simone egy interjúban árulta el, hogy a 11 hónapos forgatás egyik legkimerítőbb hete az volt, amikor a szexjeleneteket vették fel. Ennek ellenére örült, hogy egybe vehették fel az összes jelenetet, hiszen így nem kellett ismét aggódnia, az intim részek felvétele miatt. 

Sok minden nap erre készülni, és gondoskodni arról, hogy eleget aludj, mindent megtenni, hogy késznek érezd magad. Bíztam magamban és a testemben. Pezsgőt ittunk, miután befejeztük a szexjeleneteket a Bridgertonban. Úgy éreztem, hogy a 11 hónapos forgatás legnehezebb részét megcsináltuk

– mondta a színésznő a The Sunday Timesnak. 

Simone azt is elárulta, hogy attól függetlenül, hogy nagyon fárasztó volt a forgatásnak ez a bizonyos hete, magabiztosnak érezte magát. Rendkívül izgatott volt, hogy színes bőrű nőként ilyen jeleneteket vehet fel, mivel korábban úgy érezte, hogy az indiai nőket kifejezetten konzervatívan ábrázolják. 

Mesélt a forgatási élményekről is, és arról, hogy milyen volt felvenni a szexjeleneteket Jonathan Bailey-vel.

Nagyon biztonságban éreztem magam. Nagyon védettnek éreztem magam. Johnny csodálatos partner volt, akivel együtt dolgozhattunk. Egy csodálatos intimitás-koordinátorral dolgoztunk, aki gondoskodott arról, hogy meg legyen koreografálva, és ez egy biztonságos hely legyen, ahol kommunikálhatunk, és megbizonyosodtunk arról, hogy pontosan tudjuk, mi fog történni aznap.

A színésznő az interjúban elmondta, hogy nagyon pozitívan emlékszik vissza az időszakra, és hálás, hogy az alkotók ennyire odafigyeltek mindenkire. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves