Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SPOILER

Felháborodtak a Bridgerton rajongói: erre a fordulatra még ők sem számítottak

2023. február 02.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család új évad
Felháborodtak a Bridgerton rajongói: erre a fordulatra még ők sem számítottak
© Instagram/@bridgertonnetflix

A Bridgerton család harmadik évadát még be sem mutatták, ám a rajongókat már most az foglalkoztatja, hogy vajon miről szól majd a negyedik szezon. 


Várhatóan hamarosan visszatér a Netflix sikersorozata, A Bridgerton család. Az már biztos, hogy ebben az évadban Colin és Penelope szerelmét követhetik nyomon a nézők, ám azt még nem jelentették be, hogy miről szól majd a következő szezon. Ennek ellenére egyes rajongók szinte már biztosra veszik, hogy Eloise kerül a középpontba. 

Nem erre számítottak a Bridgerton rajongói

A Bridgerton család Julia Quinn írónő könyvein alapszik. Eredetileg nyolc regényt írt, hiszen nyolc testvér van. Így a kötetek egy-egy testvérre fókuszálnak. Természetesen a karakterek több könyvben is szerepelnek, de a középpontban mindig egy pár megismerkedése, szerelme áll. Később készült egy kiegészítő könyv, ami lezárja az egész sorozatot. Shona Rhimes korábban már bejelentette, szeretnék az összes testvér történetét megfilmesíteni, de a sorrendtől lehet, hogy el fognak térni. 

Ez már meg is történt, hiszen a könyvek szerint most Benedict története következne, Colin és Penelope románca csak a negyedik könyvben bontakozik ki. Ennek ellenére a sorozat alkotói felcserélték a sorrendet. Sokan reménykedtek benne, hogy ezek után Benedict lesz a következő, ám az új információk szerint erre még várni kell. 

A rajongók szerint egyre több jel utal arra, hogy a negyedik évad Eleoise és Sir Phillip kapcsolatára koncentrál majd. Szerintük ezt mutatja az is, hogy az írónő honlapjára pár napja felkerült a színész a karakterek közé. 

A rajongók nem örülnek a fejleményeknek, hiszen ez azt jelenti, hogy felborítják a cselekményt. A Netflix korábban már többször változtatott a történeten, a sorrend felcserélése pedig ezt csak fokozni fogja. 

Az ő története az egyik kedvencem, ennek a testvérnek van a legjobb háttértörténete

- írta az egyik kommentelő. 

Nagyon szomorú leszek, ha ezt tényleg megcsinálják. Lényegében véve ez a harmadik köny, és az ő története a legjobb

- emelte ki egy másik olvasó. 

Nem fair! Ha felcserélik a sorrendet, fontos dolgok maradhatnak ki Eloise történetéből


- írta le a véleményét egy másik hozzászóló. 

A könyvrajongók pedig azért sem örülnek, mert Benedict története igazán fordulatos, izgalmas. Sokan úgy gondolják ez a legjobb a nyolc könyv közül. Ám az információk szerint erre még biztosan várni kell. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves