Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW SEASON

Hivatalos: egy fontos szereplő nem tér vissza a Bridgerton 3. évadában

2023. január 31.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix Phoebe Dynevor Regé-Jean Page a Bridgerton család
Hivatalos: egy fontos szereplő nem tér vissza a Bridgerton 3. évadában
© Fotó: Instagram/@bridgertonnetflix

A Bridgerton család 3. évadában egy új szerelmi szál bontakozik ki, most pedig az is kiderült, hogy az első évad egyik kedvenc karaktere biztosan nem szerepel az új szezonban. 


Remélhetőleg hamarosan megérkezik a Bridgerton új évadának az első előzetese, amit a stáb jelenleg is forgat. A munkálatok tavaly nyáron kezdődtek el, ezért a premier dátumát még nem közölte a Netflix. Ám annyit elárultak, hogy kik azok a szereplők, akik biztosan szerepelni fognak a folytatásban. Most pedig azt is megtudtuk, hogy Daphne karaktere nem tűnik fel. 

Daphne már biztosan nem szerepel a Bridgerton következő évadában

A sorozat készítői tavaly jelentették be, hogy a könyveket nem sorrendben filmesítik meg. Eredetileg Benedict története következett volna, de ehelyett inkább Colin és Penelope Featherington románcát dolgozza fel a harmadik évad. A rajongók nagy örömére azt is elárulták, hogy Kate és Anthony házassága nagyobb fókuszt kap, így ők biztosan szerepelni fognak a folytatásban. 

Sokan reménykedtek benne, hogy Regé-Jean Page talán feltűnik pár jelenet erejéig, ám most kiderült, hogy a feleségét alakító Phoebe Dynevor sem szerepel a harmadik évadban. 

A színésznő ezt a Sundance filmfesztiválon árulta el egy interjú során. 

Sajnos nem térek vissza a 3. évadban. Lehetséges, hogy a jövőben. De a 3. évadot már csak izgatott nézőként követem. 

A döntés annyira nem meglepő, hiszen Daphne nem játszik fontos szerepet a történetben, a második évadban is csak pár részben tűnt fel. A színésznő nem árulta el, hogy miért nem szerepel a folytatásban, de nagy valószínűséggel nem tudta összeegyeztetni a forgatást más projektjeivel. 

Ám a kijelentése némiképp vigasztalta a rajongókat, hiszen nincs kizárva, hogy a későbbiekben visszatér. A könyvekben többször is szerepel a karaktere, ezért minden esély megvan arra, hogy Daphne még feltűnik. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves