Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

Itt vannak az első fotók a Bridgerton 4. évadának a forgatásáról

2024. szeptember 17.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

fotók bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
Itt vannak az első fotók a Bridgerton 4. évadának a forgatásáról
© IMDb

A Bridgerton család 4. évadát már elkezdték forgatni, a Netflix pedig ki is adta az első hivatalos fotókat. 


Örülhetnek A Bridgerton család rajongói, mivel a sorozatnak már biztosan lesz 4. évad. A következő szezonban Benedict története lesz a középpontban, az alkotók pedig már azt is elárulták, ki alakítja a női főszerepet. Most pedig azt is elárulták, elkezdődtek a forgatások. 

Megérkeztek az első fotók a Bridgerton forgatásáról 

A sorozat alkotói már a 3. évad végén elhintették, kiről szólhat a sorozat következő szezonja, ám a hivatalos bejelentéssel vártak. Azóta már kiderült, hogy Benedict története áll majd a szezon középpontjában. És azt is elárulták, ki alakítja majd a női főszereplőt, Sophie-t. A karaktert Yerin Ha formálja majd meg, a színésznő már csatlakozott is a stábhoz. 

A Bridgerton hivatalos oldalain közzétették a színészekről az első közös fotókat, és azt is elárulták, a forgatásokat elkezdték. Korábban már jelentek meg arról pletykák, ősszel kezdhetik meg a munkálatokat, ezek igaznak bizonyultak. A hírek szerint több vidéki birtokon, városban is forgathatnak, mivel a történet egy része majd vidéken játszódik. 

Az alkotók korábban már elárulták, nagy valószínűséggel csak 2026-ban érkezhetnek az új epizódok. A forgatás nagyjából 6-8 hónapig tart, emellett legalább ugyanennyi idő, amíg véglegesen elkészülnek a vágással és az utómunkával. Bár hivatalos premierdátumot még nem jelentettek be. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves