Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bridgerton

Új információk érkeztek a Bridgerton folytatásáról, ez a színésznő lesz a 4. évad főszereplője

2024. augusztus 17.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton színésznő új évad Bridgerton család
Új információk érkeztek a Bridgerton folytatásáról, ez a színésznő lesz a 4. évad főszereplője
© Netflix

Óriási fordulatok várhatók A Bridgerton család legújabb évadában. 


A Variety informácói szerint, megvan ki fogja játszani Sophie Beckettet A Bridgerton család 4. évadában. 

Megvan a színésznő

A választás úgy tudni Yerin Ha ausztrál színésznőre esett, aki a Luke Thompson által megformált Benedict Bridgertonnal kerül majd közelebbi kapcsolatba. A soron következő szezon középpontjában ugyanis Benedict áll majd. A sorozat alapját adó könyvek közül a 4. évad a harmadik könyvet dolgozza majd fel. A sztori szerint Benedict idősebb és fiatalabb testvérei is boldog házasságban élnek, ám ő nem akar megállapodni, egészen addig, míg nem találkozik anyja álarcosbálján egy ezüstruhás nővel. 

Óriási népszerűség

Az információkat a Netflix és az alkotók egyelőre nem erősítette meg. A Bridgerton 3. évada egyébként nemrégiben jelent meg két részletben, 2024 májusa és júniusa között a streaming szolgáltató platformján. A sorozat pedig az előzetes jelentések szerint a 4. évaddal sem fog véget érni, köszönhetően annak, hogy népszerűsge továbbra is töretlen. Jelenleg mindhárom évad a tíz legnézettebb angol nyelvű tévéműsor közé tartozik a platformon. Csak a 3. évad több mint 103 millkió megtekintést ért el eddig, annak ellenére is, hogy csak pár hónapja érhető el a felületen.

Ősszel kezdik forgatni 

A 4. szezont egyébként még nem kezdték el forgatni, az alkotók annyit árultak el, hogy ősszel kezdődhetnek a munkálatok. Több vidéki birtokon is rögzítenek majd jelenteket, de pontosabb információkat még erről sem osztottak meg. 

(via)

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves