Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 4

A Bridgerton folytatásáról új információk érkeztek, erről fog szólni a 4. évad

2024. július 29.

3 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
A Bridgerton folytatásáról új információk érkeztek, erről fog szólni a 4. évad
© IMDb

A Bridgerton 4. évadára még várni kell, de azt már tudjuk, miről fog szólni a történet. 


Végre elárulta a Netflix, hogy melyik Bridgerton-testvér történetét filmesítik meg az alkotók a 4. évadban. A bejelentésről korábban már beszámoltunk, és felfedtük, Benedict lesz a főszereplő. Azonban a bejelentés után még sokakban maradtak kérdések, szerencsére az alkotók ezekre is választ adtak. 

Erről szól majd a Bridgerton 4. évada 

Julia Quinn könyvsorozata alapján készült a sorozat, az írónő minden testvérnek külön kötetet szentelt, majd egy utolsó regénnyel lezárta az egész sorozatot. Az alkotók egészen a 3. évadig követték a könyvek sorrendjét, ám Lady Whistledown leleplezése miatt megváltoztatták a bevált módszert, és Colin könyvét előrébb hozták. 

A felborított sorrend sokakat elbizonytalanított, a 3. évad végén még nem lehetett egyértelműen tudni, melyik testvér lesz a főszereplő a 4. évadban. Szerencsére azóta a Netflix elárulta az igazat, és felfedték, Benedict szerelmi története kapja majd a legtöbb figyelmet. Ezt egy videóban árulták el, majd közzétették az évad hivatalos leírását

Az évad a bohém második fiúra, Benedictre összpontosít. Annak ellenére, hogy idősebb és fiatalabb testvérei is boldog házasságban élnek, Benedict nem akar megállapodni. Egészen addig, amíg egy elbűvölő nő, az Ezüstruhás Hölgynek nevezett nő felkelti Benedict figyelmét Violet Bridgerton álarcosbálján. Anthony és Colin büszkék lehetnek.

Ha a könyvekből indulunk ki, akkor a bálon megismert hölgy teljesen elvarázsolja Benedictet. Olyannyira, hogy eldönti, elveszi felségül. A nő azonban szó szerint eltűnik, a férfi hiába keresi, nem találja. Nem sokkal ezután egy új szobalány kezd el dolgozni a család vidéki birtokán. Sophie, a fiatal lány hasonló érzéseket kelt a férfiben, ami teljesen lenyűgözi, ugyanakkor meglepi. 

Sokat változik Benedict karaktere a 4. évadban

A korábbi évadokban Benedict nem sok szerepet kapott, ám a 3. szezonban kicsit jobban bemutatták a karakterét az alkotók. Volt egy szenvedélyes viszonya egy özveggyel, és elég sok dolgot kipróbált. Jess Brownell, a sorozat egyik alkotója elárulta, ez szándékos volt, szerették volna megmutatni mennyire nagyvilági életet él a karakter, mielőtt megállapodik. 

Izgatott vagyok, hogy hova megyünk vele a 4. évadban. Sok mindent szeretnék elmondani róla, de valószínűleg várnom kell…

- mesélte a Netflix rendezvényén az alkotó. 

Korábban már egy interjúban elárulta, szerinte a 4. évad kifejezetten romantikus lesz, úgy érzi, ez a legjobb forgatókönyv, amin eddig dolgoztak. Az információk szerint a 4. évad 2026-ban érkezhet a Netflixre, a forgatásokat pedig idén ősszel kezdhetik el. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves