Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW SERIES

Itt van minden, amit a Disney+ új sorozatáról, a Becoming Karl Lagerfeldről tudni kell

2024. június 06.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Karl Lagerfeld sorozat hulu Disney+ Becoming Karl Lagerfeld
Itt van minden, amit a Disney+ új sorozatáról, a Becoming Karl Lagerfeldről tudni kell
© IMDb

Hamarosan érkezik Magyarországra a Becoming Karl Lagerfeld, most összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a sorozatról! 


Már nem kell sokat várni és érkezik a Disney+ felületére a Karl Lagerfeldről szóló sorozat, a Becoming Karl Lagerfeld. A széria a Chanel világhírű tervezőjének az életét követi nyomon, így divatrajongóknak szinte kötelező. 

Miről szól a Becoming Karl Lagerfeld? 

Karl Lagerfeld nevét a világon szinte mindenhol ismerik, hiszen még az is hallott a 2019-ben elhunyt tervezőről, aki nem követte a francia luxusmárka körüli történeseket. A német tervező felemelkedését mutatja be a ’70-es években, ebben az évtizedben kapott állást a Chanel divatháznál, ami meghozta számára a világsikert. A sorozat Raphaëlle Bacqué életrajzán alapul, így a tervezőnek nem csupán a szakmai sikereit, de a szerelmi életét is bemutatják az alkotók. 

Kik szerepelnek benne? 

Daniel Brühl alakítja a tervezőt, Théodore Pellerin látható majd Lagerfeld szerelmének a szerepében. De feltűnik a szériában Arnaud Valois, aki Yves Saint Laurent szerepében tűnik fel. Mivel Karl Lagerfeld sok hírességgel tartott fenn baráti vagy munkakapcsolatot, ezért többek között szerepel a történetben Andy Warhol, Pierre Berge és Marlene Deitrich. 

Hány epizódból áll a sorozat? 

A széria egy minisorozat, ezért összesen 6 epizód készült belőle. Nem tudni, hogy meddig követi nyomon Lagerfeld karrierjét, de nagy valószínűséggel nem lesz belőle folytatás. 

Mikor érkezik a sorozat? 

A szériát eredetileg a Hulu készítette, de a Disney+ felületén Magyarországról is meg lehet tekinteni. Az első epizód június 7-én kerül fel. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves