Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MESÉS KOLLEKCIÓ

Disney-filmek ihlették a Sanderson új tapéta- és textilkollekcióját

2024. január 31.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés bambi Disney tapétakollekció Miki egér Dumbo
Disney-filmek ihlették a Sanderson új tapéta- és textilkollekcióját
© Instagram / Sanderson

A Disney klasszikusainak figurái modern terekben kapnak új életet.


A Disney filmjei már 100 éve varázsolják el a közönséget és ennek ünneplésére nem csak azt osztotta meg a produkciós cég, hogy milyen valós helyszínekből merítettek inspirációt rajzfilmjeikhez, de a Sanderson Design Grouppal együttműködve, új szövet- és tapétakollekciót mutattak be.

A két cég kapcsolata régre nyúlik vissza: az 1930-as évek elején maga Walt Disney bízta meg az angol tervezőházat, hogy gyártson le egy gyermekszoba tapétasorozatot és figurás szöveteket. Ez a kollekció újragondolja Disney eredeti terveit.

Találtunk egy doboz fényképet Disney-film állóképekkel, eredeti skiccekkel és a Sanderson gyerekszoba katalógusával. Ezek inspirálták tervezőinket egy új, 21. századi kollekció létrehozására

– mondja Catherine Sidwell, a Sanderson munkatársa.


Hűek maradtunk a klasszikus Disney-palettákhoz, és átitattuk őket ikonikus Sanderson árnyalatainkkal

– magyarázza Claire Vallis, dizájn igazgató.

Ezek az archív színek ismét divatba jöttek, így az 1930-as évek ihlette választásaink frissek és relevánsak, de még mindig egy letűnt korszakot tükröznek.

Ha az otthonunk igazi “happy place” számunkra, érdemes lehet megtölteni olyan szeretett figurákkal, akiket régről barátainknak érzünk, legyen az egy repülő elefánt vagy egy remegő lábú őzike. Bővebb információ: Sanderson

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves