Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SOROZATAJÁNLÓ

5 új sorozat, amit érdemes megnézni idén tavasszal

2024. május 06.

3 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat hbo max Amazon Prime sorozatajánló
5 új sorozat, amit érdemes megnézni idén tavasszal
© IMDb

Idén tavasszal nagyon sok új sorozat érkezett, ezeket most érdemes elkezdeni! 


Nagyon változatos a streaming-szolgáltatók tavaszi kínálata, sok izgalmas sorozat, film érkezik. Most összegyűjtöttük a legjobbakat, amelyekkel nagyon szórakoztató lesz a kikapcsolódás

A 3-test-probléma 

A Netflix egyik régóta várt újdonsága, A 3-test-probléma, amit David Benioff és D.B. Weiss készített. A Trónok harca alkotói ebben az esetben is egy könyvsorozatot vettek alapul, és ebből készítettek egy nagyon fordulatos szériát. Egy asztrofizikus, Je Vencsie bekerül a hadseregbe, ahol egy titkos bázisra küldik. Ezen a helyen az idegenekkel való kapcsolatfelvétellel kísérleteznek, Je pedig áttörést ér el. A tudósok egyre furcsább dolgokat tapasztalnak, az emberiség pedig veszélybe kerül. 

Fallout

Az Amazon Prime újdonsága az alternatív valóság jövőjében játszódik. Az 1950-es években a történelem más fordulatot vett, ezért 2077-ben kitört a Nagy Háború a nyersanyagokért. A küzdelem a Földet egyetlen nap alatt radioaktív pusztasággá változtatta, csak nagyon kevesen vészelték át a katasztrófát. 2296-ban egy fiatal nő, Lucy MacLean kénytelen elhagyni az otthonát, miután fosztogatók jelentek meg nála. Elrabolják az apját, akit meg akar találni, miközben úton van, különféle veszedelmek leselkednek rá. 

Mary & George

Mary Villiers, Buckingham hercegének az anyja arra bíztatta a fiát, csábítsa el I. Jakab angol uralkodót. György és Jakab a pletykák szerint viszonyt tartottak fenn, amiről sokan tudtak. Mary eltökélt szándéka, hogy a fiát felhasználva Anglia egyik leggazdagabb családjává váljanak. Minden cselszövést és intrikát kihasználnák, hogy bebiztosítsák a pozíciójukat. A sorozatot igaz történet ihlette, I. Jakab király valóban közeli viszonyt ápolt Buckingham hercegével, ám az sosem derült ki, pontosan milyen kapcsolat volt közöttük. 

Palm Royale 

Az Apple TV+ sorozata egy szórakoztató dramedy, ami Maxine Simmons életét követi. A nő eldöntötte, hogy betör a gazdagok közé, és Palm Beach előkelő társaságának a tagja lesz. Miközben mindent elkövet, hogy befogadják, egyre gyakrabban kérdezi meg magától, hogy mennyit ér ez a befogadás? Az 1969-ben játszódó sorozat már a látvány miatt is nagyon különleges! 

A szimpatizáns 

A Viet Tanh Nguyen azonos című regénye alapján készült sorozat a vietnami háború végén játszódik. Egy kém, a Kapitány kénytelen az Egyesült Államokba menekülni, ahol a dél-vietnami közösségben telepedik le. Ennek ellenére továbbra is kémkedik, és rendszeresen jelentést tesz. A munkája azonban egyre több problémát okoz, mivel vívódik az eredeti hűsége és az új élete között. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves