Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW MOVIE

Érkezik a Bazi nagy görög lagzi 3: itt van minden, amit eddig tudunk róla

2023. február 20.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film folytatás mozi Bazi nagy görög lagzi
Érkezik a Bazi nagy görög lagzi 3: itt van minden, amit eddig tudunk róla
© Instagram/@mbfgreekwedding

Most már biztos, hogy a Bazi nagy görög lagzi 3. része ősszel érkezik a mozikba. Itt van minden, amit tudunk a filmről!


A Bazi nagy görög lagzi 2002-ben hatalmas sikert ért el, a folytatásra mégis éveket kellett várni. A második rész hat évvel ezelőtt debütált a mozikban, de jó hír a vígjáték-rajongóknak, hiszen pár hónap múlva ismét visszatér a Portokalos-család!

Hamarosan érkezik a Bazi nagy görög lagzi folytatása 

Az első rész Toula életét mutatta be, amint megpróbál férjet találni magának. A dolog nem ment a legegyszerűbben, és az esküvő is bővelkedett bonyodalmakban. Végül minden jól alakult, Ian és Toula pedig beköltöztek a szomszédba. A második rész már a lányukról szólt, aki épp nagy döntést készült meghozni az életével kapcsolatban. 

Mindkét filmet elismerő szavakkal méltatták a kritikusok, a rajongók pedig imádták, így sokan reménykedtek a folytatásban. Érdekesség, hogy Nia Vardalos - aki Toulát alakítja - , írta mindhárom film forgatókönyvét. 

Ki rendezi? 

Nia Vardalos megírta a forgatókönyvet, és ő is rendezi a filmet. Nem ez az első alkalom, hogy rendez. A forgatókönyvről annyit tudni, hogy Ian és Toula még nem lesznek nagyszülők. 

Hol játszódik? 

A stáb 2022 nyarán kezdte el a forgatást, Görögországban. Felvettek pár jelentet Athénban, emellett Korfun is rögzítettek anyagokat. Az új környezet már most nagy izgalommal tölti el a rajongókat. 
A forgatás nyár végén ért véget, ezt Nia Vardalos jelentette be a közösségi médiában. A színésznő köszönetet mondott mindenkinek, és rendkívül hálás volt, hogy le tudták forgatni a folytatást. 

Kik szerepelnek benne? 

Jó hír, hogy mindenki visszatér a folytatásra, kivéve Michael Constantin. A színész, aki Gus Portokalost alakította 2021-ben hunyt el. A színészek a filmmel is szeretnének róla megemlékezni.  

Mikor érkezik? 

Bejelentették a premier dátumát, a film az amerikai mozikba 2023. szeptember 8-án érkezik. A magyar premierről még nincs információ, de reméljük hamarosan az előzetes is megérkezik. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves