Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SMS NEKED

Ez az év szerelmes filmje: itt az előzetese Priyanka Chopra új mozijának

2023. február 16.

2 perc olvasás

Szőke Anna

mozi Priyanka Chopra romantikus film szerelmes film Nick Jonas
Ez az év szerelmes filmje: itt az előzetese Priyanka Chopra új mozijának
© Facebook.com/loveagainmovie

Úgy tűnik a sorsnak terve van Priyanka Chopra-val! Megérkezett 2023 "szerelmes filmje".


Priyanka Chopra és Sam Heughan főszereplésével, hamarosan új szerelmes film érkezik a mozikba. Az elmúlt időszakban észrevehetően visszaesett az ebben a műfajban készült filmek száma A szerelmet lassan, de biztosan kiszorították a szélesvászonról a szuperhősök, a zombik, a horrorfilmek és az animációk.

Idén végre újra eljön a "limonádék" ideje! 

Várhatóan májusban kerül mozikba a Love Again (hivatalos magyar címet még nem kapott), mely Sofie Cramer német írónő, SMS für Dich – magyarul SMS Neked – című könyvét dolgozza fel.

A film főszereplője Mira (Chopra) elvesztette szerelmét, gyászát pedig úgy próbálja enyhíteni, hogy továbbra is sms-eket küld párja régi telefonszámára. Ezzel párhuzamosan az újságíró Rob (Heughan) új céges telefont kap, melyen rejtélyes üzenetek kezdenek érkezni. Innen azért már nem nehéz összeraknunk mi fog történni, de ki ne szomjazna végre egy kis felhőtlen romantikára.

A férfi főszereplő Sam Heughan az Outlander sorozat rajongóinak biztosan ismerős, de több másik sorozatban (Suspect, Homeland, Doctors) és mozifilmben (A kém, aki dobott engem) is találkozhattunk már a 42 éves, skót színésszel.

Meglepetés vendégek

Különleges extra, hogy a filmben több alkalommal – egyfajta kerítőként – felbukkan Celine Dion is, akinek egyik új dala is megjelenik a mozi előzetesében. Dion valószínűleg még azelőtt forgatta le a jeleneteket mielőtt  kiderült, hogy egy súlyos neurológiai rendellenességtől szenved. 

A filmben Nick Jonas, Priyanka Chopra férje is felbukkan egy vicces cameo erejéig. A főszereplőnő és a Jonas által megformált karakter, feltételezhetően egy nem túl sikeres randevút mutat majd be a filmben.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves