Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MOVIES

Az 5 legjobb film a Netflixen, amit látnod kell

2023. június 12.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix anya filmajánló filmek
Az 5 legjobb film a Netflixen, amit látnod kell
© IMDb.

Sok izgalmas film található a Netlix felületén, de most nézzük azokat a saját gyártású alkotásokat, melyeket legalább egyszer meg kell nézni. 


A Netflix az elmúlt években sok izgalmas sorozatot készített, elég csak A koronára, vagy a Stranger Thingsre gondolni. Filmek terén is jeleskedik a streaming szolgáltató, az utóbbi időben már a filmes díjkosztókon is sorra kapják a jelöléseket, díjakat az alkotások. Mutatjuk az elmúlt időszak legjobbjait

Anya 

Jennifer Lopez legújabb filmjében egy bérgyilkost alakít, aki kénytelen volt lemondani a lányáról a születése után. A saját és a gyermeke biztonsága érdekében tette, majd hosszú éveket töltött bujkálással. Ám a lányát elrabolják, így kénytelen beavatkozni, és minden elkövet, hogy biztonságban tudja a gyerekét. Izgalmas akciófilm, ami egyben egy anya vívódásait is ábrázolja. 

Halványkék szemek

A 2022-ben bemutatott Louis Bayard könyve alapján készült filmben Christian Bale alakítja Landor nyomozót, akit egy rejtélyes haláleset felderítésével bíznak meg. Nincs könnyű dolga, hiszen egy sor furcsasággal kell szembesülnie. Ekkor kéri fel az egyik fiatal kadétot, Edgar Allen Poe-t, hogy épüljön be a többiek közé, és segítsen neki kideríteni az igazat. A baljós hangulatú thriller végig fenntartja a feszültséget, a műfaj kedvelőinek tetszeni fog. 

Kóborlók 

Neve látszólag tökéletes éltet él, szerető férjével és a két gyerekével. Népszerűnek számít a közösségen belül, és egy magániskolában dolgozik. Mindene megvan, de sötét titkokat őriz a múltjában. Egy váratlan fordulat miatt veszélybe kerül a jelene és kénytelen szembenézni a múlttal. A 2023-ban bemutatott thriller tartogat pár váratlan meglepetést

Szerencse lánya

A sikeres újságírónőnek, akit Mila Kunis alakít látszólag mindene megvan. Jó állás, jóképű vőlegény, és hamarosan férjhez megy. De egy nap kutakodni kezdenek a múltjában, és olyan dolgok derülhetnek ki róla, amelyek egy szempillantás alatt szétzúzzák az álmait. A filmet 2022-ben mutatták be, ha még nem láttad, akkor mindenképp nézd meg

Pinokkió

Guillermo del Toro filmje, még a legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat is elnyerte idén, annyira nagy sikert aratott. A rendező a klasszikust meséli el modern köntösbe csomagolva, az egyedi látásmódja pedig még élvezhetőbbé teszi a történetet! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves