Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

UNLOCKED

Kiakadtak az emberek a Netflix legújabb thrillerétől, rettegnek miatta

2023. április 13.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film Netflix thriller Dél-Korea Unlocked
Kiakadtak az emberek a Netflix legújabb thrillerétől, rettegnek miatta
© IMDb.

A Netflix egy igazán különleges témájú thrillert jelentetett meg, ami nagyon megrémítette az embereket. 


Egyre többen nézik meg a Netflix egyik új thrillerjét, ami az Unlocked címet viseli. a Dél-koreai film nagyon megrémítette az embereket, sokan azt állítják, régóta nem láttak ennyire sötét alkotást. 

A Netflix filmje túlságosan valósághűre sikerült 

Az Unlocked pár héttel ezelőtt jelent meg a Netflix felületén, és Dél-Koreában készítették. Az ázsiai filmek, sorozatok egyre népszerűbbek, hiszen az alkotóknak mindig sikerül valóságos, sokakat érintő témákat feldolgozniuk. 

A film középpontjában egy nő, Lee Na-Mi áll, aki véletlenül elhagyja a telefonját a buszon. A készüléket Oh Jun-Yeong, egy másik utas veszi fel, aki megjavíttatja a betört kijelzőt. De más is történik, a férfi különféle kémprogramokat telepít az okostelefonra, amivel megfigyeli Na-Mit. A történet itt kezd el hátborzongatóvá válni, hiszen Jun-Yeong apránként beszivárog a nő életébe, miközben neki egyre több fenyegetéssel kell szembenéznie. 

A film a nézők szerint nagyon hátborzongató, már a téma is megijesztett sokakat. A férfi folyamatosan követi a nő minden lépését, ez pedig nagyon feszültté teszi az egész hangulatot. A Twitteren egymás után jelentek meg a posztok, sokan állítják, ennyire ijesztő filmet még nem láttak. 

Az Unlocked a Netflixen az egyik legfélelmetesebb film, amit hosszú ideje láttam. A tengerbe akarom dobni a telefonomat

– írta az egyik felhasználó. 

Ez volt a legfélelmetesebb dolog, amit egy ideje láttam, és ez arra késztet, hogy átgondoljak néhány dolgot. Mindenképpen NÉZD MEG. Nagyon ajánlott!

– emelte ki egy másik internetező. 

Láttad már a Netflixen a dél-koreai Unlocked című filmet? A digitális lábnyom ijesztő

– posztolta valaki a Twitteren. 

A felhasználókat részben a film mondanivalója ijesztette meg, hiszen a történet teljesen átlagos. A telefon a mindennapok része, az Unlockedben a nő élete az okoseszköze miatt válik pokollá. Ez pedig sokakat elgondolkodtatott. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves