Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÖNYVAJÁNLÓ

5 könyv, amit olvass el augusztusban

2024. augusztus 07.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

könyvek könyv könyvajánló krimi romantikus könyv
5 könyv, amit olvass el augusztusban
© Shutterstock

A nyár utolsó hónapjára is ajánljunk pár izgalmas könyvet! 


Megérkezett az augusztus, a nyár utolsó hónapja. A kiadók most is tartogatnak izgalmas könyveket. Romantikus regények kedvelőinek mutatunk pár újdonságot, ám fordulatos krimikből sem lesz hiány. Mutatjuk az ELLE augusztusi könyvajánlóját!  

Laura Dave - Nyolcszáz szőlőszem 

Georgia Ford egy kaliforniai családi borászatban nőtt fel. Közben számos dolgot megtanult, például, hogy hány szőlőszem kell a jó borhoz, és miként kell lezárni a családi veszekedéseket. Jól megismerte a családi titkokat, de arra nem számított, az esküvője előtt megtudja, a vőlegényének van egy hatalmas titka. A felismerés megváltoztatja az életét, és közben rádöbben másnak is vannak titkai. 

augusztusi-konyvek-2024

Christina Lauren - Az édenkertprobléma

Anna Green még egyetemistaként érdekházasságot kötött Liammel, hogy olcsó albérletben lakhasson. Úgy gondolta, majd később elválnak, és mindenki éli az életét. Csak 3 évvel később döbben rá, Liamnek is voltak tervei a házassággal. Egy milliárdos vagyon örököse és csakis így juthatott hozzá a vagyonhoz. Liamnak és Annának 5 évig kell boldog házasságban élnie, az előírt idő lassan le is telik, de a férfi családja meg akarja ismerni Liam feleségét. A bonyodalmak itt kezdődnek, Liam pedig egyre kevésbé biztos abban, hogy a pénzre van szüksége és nem inkább valami másra. 

augusztusi-konyvek-2024

Matt Haig - Éjfél könyvtár 

Nora Seed folyton megbánt mindent az életében, éppen ezért úgy érzi, állandóan rossz döntéseket hozott, és mindenkinek csalódást okozott. Ám egyszer az Éjfél Könyvtárban találja magát, ahol a könyvekből megtudhatja, milyen lett volna az élete, ha másként dönt. Sajnos a dolog nem játék, hamarosan elég nagy veszélybe kerül, és választani kényszerül. 

augusztusi-konyvek-2024

Sarah Pearse - Vad vidék 

Kier Templernek nem volt könnyű gyermekkora, és emellett rengeteg sötét esemény árnyékolta be. Később lelépett otthonról, szinte eltűnt, ugyanakkor az ikertestvérével nem szakította meg a kapcsolatot. Egészen addig, amíg egy portugál nemzeti parkban el nem tűnik. A detektív Elin Warner kikapcsolódni ment a nemzeti parkba, és ott értesül Kier eltűnéséről. Megtalál egy térképet, amit a lány hagyott ott, és nyomozni kezd. Elin ki akarja deríteni, mi történt a lánnyal, ám nem árt, ha a nyomozás közben a háta mögé is néz, hiszen sosem tudhatja éppen ki követi. 

augusztusi-konyvek-2024

Colm Tóibín - Long Island

Megérkezett a Brooklyn folytatása. Eilis Lacey életében minden a feje tetejére áll, amikor egy ír akcentussal rendelkező férfi kopogtat az ajtaján. Eilis és Tony a 70-es évek Amerikájának kényelmét élvezik. Húsz év házasság után Long Islanden telepedtek le, két gyermekük van, és békés, boldog az életük. Ám, amikor megtudja, hogy Tony gyermekét egy másik nő várja, minden összeomlik. Eilis visszautazik Írországba, ahol semmi sem változott. Még Jim Farrell is olyan, mint 20 évvel ezelőtt, az utazás pedig felébreszti az ifjúkori szerelmüket. 

augusztusi-konyvek-2024
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves