Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Meglepő fordulat: a királyi család egyik tagja információt szivárogtathatott A korona készítőinek

2022. október 28.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat a korona Sarah Ferguson
Meglepő fordulat: a királyi család egyik tagja információt szivárogtathatott A korona készítőinek
© Fotó: instagram/@thecrownnetflix

Nagyon úgy fest, hogy András herceg volt felesége is hozzájárult A korona körüli botrányhoz. 


A Netflix sikerszériája miatt egyre többen elégedetlenkednek. Diana hercegné családtagjai, barátai az utóbbi hetekben éles kritikát fogalmaztak meg A korona című sorozattal, többször kiemelték, hogy a széria csupán fikció. Ám nagyon úgy tűnik, hogy egyes információk a királyi család egykori tagjától szivároghattak ki

Sarah Ferguson többször beszélt A korona alkotóival 

A DailyMail információ szerint András herceg volt felesége, Sarah Ferguson többször is felvette az kapcsolatot a filmstúdióval, illetve A korona készítőivel. A yorki hercegné korábban egy interjúban elismerte, hogy beszélgetett pár filmproducerrel, bár akkor azt állította, hogy csupán a könyve megfilmesítési jogairól volt szó. 

Később pár alkalommal üzenetet is küldött a sorozat producereinek, akkor azt sérelmezte, hogy kevés képernyőidőt kapott a karaktere. Fergie egy interjúban elárulta, hogy szerinte csodás munkát végeztek a sorozattal, látvány szempontjából gyönyörű, az pedig külön tetszett neki, ahogyan ábrázolták az esküvőjét

Ám az információk szerint Fergie felajánlotta a segítségét a készítőknek. Tanácsokkal és információkkal szolgált, azt mondta, hogy a belső nézőpontjának köszönhetően sokkal élvezhetőbb lesz a műsor. Az egykori hercegné szóvivője cáfolta az információkat, de azt elsimerte, hogy Sarah Ferguson találkozott a producerekkel. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves