Quantcast

THE CROWN

Megvan, ki alakíthatja Katalin hercegnét A korona új évadjában

Megvan, ki alakíthatja Katalin hercegnét A korona új évadjában
© Shutterstock

Már nem kell sokáig várni arra, hogy Katalin hercegné karaktere is felbukkanjon A korona című drámasorozatban. Sokak szerint a producerek már meg is találták a tökéletes színésznőt a szerepre!

A világ egyik legnépszerűbb drámasorozata, A korona című Netflix tévéműsor egy történelmi eseményeken alapuló sorozat, mely a legnagyobb részletességgel mutatja be a brit királyi család életét – különös tekintettel II. Erzsébet mindennapjaira és uralkodására. A sorozat a tavalyi év folyamán 7 Emmy-díjat is bezsebelt, ezért joggal gondolható, hogy valóban a világ legjobb kosztümös sorozáról van szó. 

Bár a széria ötödik évada még csak az idei évben érkezik a tévéképernyőre, a hatodik évad előkészületei már javában zajlanak: a film producerei például már meg is találták a fiatal Vilmos herceget alakító színészt, aki nem más lesz, mint a 14 éves Senan West. Nemrég azonban szárnyra kapott a hír, hogy már a Katalin hercegné karakterét alakító színésznőt is megtalálták a készítők, aki állítólag nem más lesz, mint Daisy Edgar-Jones!

Daisy Edgar-Jones többszörös Golden Globe-díjra jelölt színésznő, aki fiatal, mindössze 23 éves kora ellenére elég tehetséges ahhoz, hogy a világ egyik legnépszerűbb hercegnéjét alakítsa a filmvásznon. Egy tévéinterjúban a színésznő elérzékenyülten vette tudomásul, hogy a sorozat rajongói szívesen látnák őt Katalin hercegné karakterében.

„Nem mondanék nemet, ha felkérnének erre a megtisztelő szerepre”

– mondta Daisy Edgar-Jones, aki külső adottságai révén is rendkívül hasonlít Katalin hercegnére.

Via