Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

THE CROWN

Megérkezett A korona 5. évadának előzetese

2022. szeptember 26.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

sorozat a korona the crown Dominic West Elizabeth Debicki Imelda Stauton
Megérkezett A korona 5. évadának előzetese
© Netflix

Végre megérkezett a brit királyi család életéből inspirálódó sorozat, A korona új évadának előzetese!


Úgy fest, hogy A korona, a történelmi eseményeken alapuló és a brit királyi család életéből inspirálódó nagysikerű Netflix sorozat sokkal tovább fog tartani, mint azt gondoltuk volna. Bár Erzsébet királynő halála után bizonytalan ideig szüneteltetni akarták a sorozat forgatását, most mégis úgy döntöttek, hogy tovább folytatják azt — ráadásul az 5. évad után sem állnak meg!

Megjelent A korona 5. évadának előzetese

Eredetileg az 5. évad után befejeződött volna A korona forgatása, ám a készítők a sorozat új előzetesének megjelentetése után azt nyilatkozták, hogy nem ez lesz az utolsó évad, tehát bőven számíthatunk még királyi drámákra és udvari botrányokra a Netflix drámától!

Bár a koronavírus miatt jelentősen csúsztak a forgatások, a készítők végre bemutatták az 5. évad első előzetesét, ami nem másra fókuszál, mint Károly király és Diana hercegné 1992-es különválására, azon belül is egy tévéinterjú előkészületeire.

A korona új szereplőkkel is gazdagodni fog

A korona új évadát november 9-én fogják bemutatni a Netflixen, a színészek tekintetében pedig jelentős változásra lehet számítani. Ezek közül a legfontosabbak a következők: Erzsébet királynőt Olivia Colman helyett Imelda Stauton; Fülöp herceget Tobias Menzies helyett ; Károly királyt Josh O'Connor helyett Dominic West; Diana hercegnét pedig Elizabeth Debicki fogja alakítani Emma Corrin helyett. A változtatásokra azért volt szükség, hogy a készítők a szereplőkön keresztül is realisztikusan tudják bemutatni az idő múlását.

Íme A korona 5. évadának első előzetese! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves