Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Ennek a 3 csillagjegynek tele lesz kihívásokkal ez a hét

2023. szeptember 17.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp
Ennek a 3 csillagjegynek tele lesz kihívásokkal ez a hét
© Shutterstock

Három csillagjegynek rengeteg kihívással lesz teli ez a hét.


Három csillagjegynek arról szól ez a hét, hogy a lehető legkönnyebben megküzdjenek azokkal a problémákkal, amelyeket eléjük gurít az élet.

Szűz

Ezen a héten úgy érzed majd, hogy mindenki rád akarja kényszeríteni, hogy megváltozz. Ezért egyébként a Plútó átalakító energiája felel. Ha úgy érzed, hogy nem vagy még készen a változásra, azzal az égvilágon semmi probléma nincs. Te is tudod, hogy néhány dologban változnod kell, ezért a legjobb, ha adsz magadnak egy dátumot és ahhoz közöd ennek a megtörténtét. Lehet, hogy újra bukásnak érzed majd, hogy nem sikerül átalakítanod magadban azt, amit mások várnak, de ez egyáltalán nem így van. Mindig csak annyit változtass, amennyiről azt érzed, hogy kellemes, és mellette önazonos tudsz maradni.

Skorpió

Valószínűleg nagyon fáradtnak és ihlet nélkülinek érzed majd magadat ezen a héten. Eleinte azt hiszed, hogy egyszerűen csak fáradt vagy és pihenésre van szükséged, ám a hét második felében ez az állapot meglehetősen sok szorongást indít majd el benned. Ezt a szorongást senki nem viseli jól, nem tudsz rajta mégsem túllendülni. Nyilvánvaló, hogy sokkal több pihenésre és nyugalomra van szükséged. A környezeted sem értékeli, hogyha túl negatív vagy, ezért talán az a legjobb, ha ezen a héten elvonulsz, és nem keresed a társaságot.

Nyilas

Magad sem tudod, hogy jelenleg merre tartasz az életben. Pedig rengeteg időt töltesz az agyalással, és hogy megismerd, hogy milyen vagy, és hogy dolgozz a hibáidon. A dolgok most nagyon kilátástalannak tűnnek, ez pedig szorongást hoz elő belőled. És bár az utolsó reménysugarakat is próbálod megtartani, mégis sokszor úgy érzed, mintha nem lenne holnap. Rá kell jönnöd, hogy a változás nem mindig rossz, és ha úgy érzed, hogy nincs most előtted út, akkor neked kell azt megteremtened. Ne légy szomorú, csak azért, mert ez a folyamat nem két nap alatt megy. Tarts ki, és fókuszálj az előtted álló sokkal jobb napokra.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves