Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 5.: A Kost egy különleges emberhez vezetik a megérzései, az Oroszlánnak nem lesz oka panaszra

2024. március 05.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. március 5.: A Kost egy különleges emberhez vezetik a megérzései, az Oroszlánnak nem lesz oka panaszra
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ma aktívan kell gyakorolniuk a csillagjegyeknek az önszeretetet és megértést. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A hatodik érzéked ma különösen pontos Kos, ezért bízz az ösztöneidben. Elvezethetnek téged a Nagy Ő-höz vagy ahhoz a személyhez, aki segíthet megvalósítani a vágyaidat. Szóval, bármennyire is furcsák a megérzéseid, megéri hallgatni rájuk.

Bika

Rettenthetetlennek érzed magad, és úgy érzed, hegyeket vagy képes mozgatni. Próbálsz minél több embert magad köré gyűjteni, hogy együtt vigyetek véghez nagy dolgokat. Ez nagyon szép dolog, csak ügyeljetek arra, hogy ne essetek túlzásokba.

Ikrek

A legfontosabb számodra az, hogy a lehető legkisebbre csökkentsd a napi drámát, Ikrek. Ezt jól teszed, hiszen rengeteg energiádat elviszi, amikor a kollégákkal veszekedsz vagy próbálod kideríteni, mennyi igazság van a pletykákban. Egyszerűsítsd le az életedet!

Rák

Sokkal érzékenyebb vagy, mint ahogy azt másoknak mutatod. Légy őszinte azzal kapcsolatban, ahogy érzel, és ne játszd meg magadat a környezeted előtt. Máskülönben ne csodálkozz, ha a lelki problémáid előbb-utóbb fizikai panaszokat szülnek.

Oroszlán

Ma minden igazán jól alakul az életedben, és elégedett lehetsz. Még ha fel is merül bármi probléma, lazán elsimítod. Olyan érzésed lehet, mintha a környezeted is igyekezne megkönnyíteni a dolgodat. Élvezd ki!

Szűz

Kifejezetten nyugodt nap elé nézel, mikor nem érhetnek kellemetlenségek. De talán épp a nagy nyugalom miatt kezded keresni a problémákat, mint aki hiányolja a stresszt. Ha észreveszed, hogy ezt csinálod, állítsd le magad, Szűz!

Mérleg

Érzéki természeted felfokozódik és a szokottnál is jobban vágysz az intimitásra, a szenvedélyre. A kedvesed vevő lesz erre, így ma igazán forró élményekben lehet részed. Az egyedülállóknak pedig érdemes lenne regisztrálni egy társkeresőre.

Skorpió

Ma valakinek nagy szüksége lenne arra, hogy ne csak egy szóval fejezd ki az iránta való szeretetedet és megbecsülésedet, hanem akár egy hosszas lelkizéssel vagy öleléssel. Lehet nem mutatja vagy mondja, de nagyon is lenne rá igénye, kedves Skorpió.

Nyilas

Ez egy nagyszerű nap számodra, Nyilas. Nagyon jól alakulnak a kapcsolataid, különösen a pároddal. Ma elismerést és figyelmet kaphatsz a környezetedtől, a szerelmed pedig ennél is többet adhat.

Bak

A mai napon igyekszel úgy tenni, mint aki nem veszi észre, mennyire megbántott másokat vagy rossz passzban vannak. Pedig a legnemesebb dolog, amit tehetsz, hogy bocsánatot kérsz vagy éppen meghallgatod őket. Sosem tudhatod, neked mikor lesz rájuk szükséged.

Vízöntő

A legkritikusabb ember veled szemben a mai napon az te magad vagy. Nincs azzal baj, hogy önvizsgálatot tartasz, azzal már viszont igent, amikor ez átcsap önvádba és durva kritizálásba. Sokkal jobban kellene hinned magadban!

Halak

Túl szigorú vagy ma, Halak. Folyamatosan bírálod magad, és kételkedsz a képességeidben. Fogadd el, hogy lehetnek kevésbé kreatív, produktív napjaid, légy egy kicsit megértő és türelmes önmagaddal.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves