Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 4.: A Baknak meglepő dolgot ajánlj a kedvese, a Vízöntő dúskálni fog a lehetőségekben

2024. március 04.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. március 4.: A Baknak meglepő dolgot ajánlj a kedvese, a Vízöntő dúskálni fog a lehetőségekben
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint ma a csillagjegyek azt érezhetik, hogy kinyílt előttük a világ. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egy vagy több izgalmas ember érkezhet az életedbe. Ihletet és motivációt kaphatsz tőlük és különleges lehetőségeket ajánlhatnak, amik ígéretesebbé teszik a jövőképedet.

Bika

A mai nap valószínűleg nagyon elfoglalt leszel, Bika, és érdekes, ugyanakkor szokatlan fejleményekre számíthatsz. Ezenkívül sok hívást, üzenetet kaphatsz, és rendkívüli híreket hallhatsz.

Ikrek

Ma új lehetőség kínálkozik arra, hogy növeld a bevételeidet. Meglehet, egynél több is van, és kísértést érezhetsz arra, hogy mindegyiket bevállald. Ezt alaposan gondold át, mielőtt leterheled magad, Ikrek.

Rák

Unalmas munkát kell végezned, holott valami kalandra, izgalomra és romantikára vágysz. Kísértést érezhetsz arra, hogy belevesd magad valamilyen extrém sportba, vagy úgy dönthetsz, részt veszel egy rapidrandin.

Oroszlán

Ma egy olyan téma, ami különösen érdekel, arra késztethet, hogy kutatni kezdj utána. Meglehet, szokatlan helyen és nem mindennapi módon találod meg, amit keresel.

Szűz

A mai napon a szerelmi ügyek kerülhetnek előtérbe, Szűz. Váratlan események sokkal közelebb vihetnek a partneredhez. Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz valakivel egy csoportos tevékenységen, összejövetelen.

Mérleg

A sok erőfeszítés és energia, amit a múltban különféle üzleti vagy személyes projektekbe fektettél, ma végre kifizetődő lehet. Ne lepődj meg, ha váratlan dicséretben vagy elismerésben részesülsz a munkádért.

Skorpió

Olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik karrierrel, utazással, esetleg oktatással kapcsolatos lehetőséget kínálhatnak. Még akár új barátságok is szövődhetnek a mai napon, kedves Skorpió.

Nyilas

A karrier és az üzlet továbbra is jelentős szerepet tölt be az életedben, és ma új ajtók nyílnak meg előtted, Nyilas. Emellett a párkapcsolatok is kedvezően alakulnak. Ha jelenleg van kedvesed, számíts arra, hogy közelebb kerülhettek egymáshoz.

Bak

A mai napon hirtelen változások következhetnek be a szerelmi életedben, Bak. Ha jelenleg párban élsz, meglepő ajánlatot tehet a kedvesed, akár a kezedet is megkérheti. Amennyiben egyedülálló vagy, egy igazán különleges találkozásban lesz részed.

Vízöntő

Új munkaajánlatokra bukkanhatsz vagy ajánlhatnak neked. Ezzel együtt több és izgalmasabb lehetőségek adódhat a bevételeid növelésére. A probléma az lesz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet!

Halak

A mai napon új emberekkel ismerkedhetsz meg. Új barátságokat köthetsz, de akár új szerelem is kialakulhat. Izgalmas beszélgetésekre számíthatsz, és lehetőséged nyílik arra, hogy többet megtudj a körülötted élő emberekről.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves