Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 19.: A Bikára egy meglepő találkozás vár, a Bak fogadja el a meghívást, amit kap

2024. március 19.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. március 19.: A Bikára egy meglepő találkozás vár, a Bak fogadja el a meghívást, amit kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint egyes csillagjegyek álmodozó hangulatban lesznek, mások pedig megpróbálják helyretenni az életüket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Mostanában úgy érzed, hogy a pénz túl gyorsan kifolyik a kezed körül, és ez aggodalomra ad okot. Ne izgulj, mert hamarosan lehetőséged lesz visszatermelni a kiesett pénzt, de addig is vigyázz arra, hogy mennyit költesz!

Bika

Ez egy jó nap lesz számodra, Bika. Boldognak, izgatottnak, lelkesnek és optimistának érzed magad a jövőt illetően. Ma mindenkivel nagyon szeretetteljes lesz a kapcsolatod, a legjobb pedig, hogy váratlanul összefuthatsz valakivel, akit rég láttál.

Ikrek

Ma nagyon szeretnél jótékonykodni és mások segítségére lenni, de folyton azon kapod magad, hogy vagy a pénzed, vagy az időd fogy el, amit felajánlanál. Ne aggódj Ikrek, vannak még lehetőségeid, csak szét kellene nézned!

Rák

Rettentően elfoglalt leszel ma, nem sok időd lesz nyugodtan ejtőzni, ráadásul egész nap csörög a telefonod is. Ha már nagyon kezdesz besokallni, szakadj ki egy rövid időre a mókuskerékből, és ne várd meg, amíg kikészülsz.

Oroszlán

Ma egy csomó új emberrel ismerkedhetsz meg, Oroszlán. Izgalmasnak és ösztönzőnek fogod találni a velük való beszélgetést. Valószínűleg most többet fogsz hallgatni, semmint beszélni, de ennek köszönhetően rengeteg értékes információval leszel gazdagabb.

Szűz

Utazás és kaland jár a fejedben. Arról álmodozhatsz, hogy egzotikus helyekre repülsz, és szokatlan dolgokat csinálsz, például bejárod India ősi nevezetességeit vagy szafarizol Kenyában. Ezek nem megvalósíthatatlan álmok, szóval nézz szét, hogy milyen lehetőségeid vannak!

Mérleg

Ma akadályba ütközhetsz, ha szeretnél valakit meggyőzni. Mindegy, mennyire logikusak és erősek az érveid, az illető rettentően csökönyös lesz. Adj egy kis időt neki, talán csak aludnia kellene rá egyet!

Skorpió

Nagyon sokat gondolsz az utazásra. Talán nyaralást tervezel a családdal vagy a kedveseddel. Nagyon izgatott leszel, és talán hirtelen felindulásból le is foglalhatod a repülőjegyeiteket.

Nyilas

Most sok minden jár a fejedben, Nyilas, de mások úgy értelmezik a csendes viselkedésedet, hogy tartózkodó vagy. Tudasd velük, hogy fontos kérdéseket kell átgondolnod, sőt, talán ma már döntéseket is kellene hoznod, ezért zárkózottabb leszel.

Bak

Különleges meghívást kaphatsz egy társadalmi eseményre vagy akár egy exkluzív összejövetelre. Semmiképpen ne hagyd ki a lehetőséget, mert előnyös kapcsolatokat, barátságokat építhetsz ki!

Vízöntő

Vártad őket vagy sem, néhány vendég bukkanhat fel az otthonodban, de az is lehet, hogy te vagy hivatalosan valamilyen összejövetelre. Egy kicsit most kedvtelen lehetsz, pedig sokkal jobban fogod érezni magad, mint azt gondolnád!

Halak

Nagyon sok megoldásra váró probléma és megvalósítandó vágyálom jár az eszedben, és emiatt nem egészen a földön jársz. Mások megsértődhetnek emiatt, mert távolságtartónak tűnsz. Oszd meg velük az igazságot, így megértőbbek lesznek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves