Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 13.: A Mérleg ma tartsa nyitva a fülét, a Vízöntőt meglepi egy férfi ismerőse

2024. március 13.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. március 13.: A Mérleg ma tartsa nyitva a fülét, a Vízöntőt meglepi egy férfi ismerőse
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint szélsőséges nap ez a mai, mert konfliktusokra vagy meghitt családi beszélgetésekre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Lehet, hogy a mai napon sok időt töltesz a családoddal, Kos, és egy ponton reflektorfénybe kerülhetsz. Ma különösen boldog leszel, ugyanis néhány szeretted, barátod szerencsés helyzetet teremthet neked.

Bika

Remek alkalom ez a nap arra, hogy elérj néhány dédelgetett álmot, Bika. Koncentrációd és képzelőerőd nagyon magas szinten működik, és előfordulhat, hogy addig nem is hagyod abba a munkát, amíg el nem éred, amit szeretnél.

Ikrek

Vigyázz, ne pletykálj túl sokat a barátaidról vagy a kollégáidról, Ikrek. Emlékeztesd magad arra a tényre, hogy fordított esetben te mit éreznél. Illetve, ha túl sokat pletykálsz, néhányan azon töprenghetnek, mit mondasz róluk, amikor nincsenek ott.  

Rák

Nagyon büszke leszel ma magadra, mert mindenki hozzád fordul tanácsért. Érthető, ha ez jó érzéssel tölt el, de azért óvakodj attól, hogy önelégültnek tűnj mások szemében.

Oroszlán

Légy óvatos Oroszlán, mikor véleményt formálsz másokról. Ma könnyen kínos szituációban találhatod magad, mert visszamondhatják az illetőnek, amit mondtál róla vagy akár fültanúja lehet.

Szűz

A bolygóállások konfliktust jósolnak. Az lenne a legjobb, ha elkerülnéd őket. Nem csak azért, mert alulmaradhatsz a vitákban, hanem főleg azért, mert megbánthatnak téged, és hosszú időre beállhat a mosolyszünet.

Mérleg

Az emberek sokkal őszintébbek lesznek a szokásosnál, talán még brutálisan is, és ezáltal értékes információkat tudhatsz meg. Ne félj meghallgatni azt, ahogy ma mások kiteregetik a szennyesüket.

Skorpió

Ejnye, Skorpió, már megint a két végén égeted a gyertyát és hamarabb meglesz a böjtje, mint gondolnád! Még nem késő kiszállni, és végre megpihenni, mielőtt a sors küld kényszerszabadságra.

Nyilas

A mai nap tökéletes a szórakozáshoz, Nyilas. Élvezd a család és a barátok társaságát, és ne vond el figyelmedet a munkával vagy a pénzzel kapcsolatos komor gondolatokkal. Csak lazíts, és hagyd, hogy ma mások gondoskodjanak rólad.

Bak

A mai bolygóenergiák mindenki érzelmeit felkavarják, Bak. Érdemes lehet kerülni, hogy vitákba vagy konfliktusba keveredj. Éppen ezért óvakodj attól is, hogy ma tanácsot adj másoknak.

Vízöntő

Egy férfi ismerősöd meglepő hírekkel szolgálhat számodra. Ugyanakkor ez egy remek nap a befektetéshez vagy az ingatlanvásárláshoz. Ha jogi papírok vagy szerződések alapján pénzt vársz, az hamarosan megérkezik.

Halak

Csodálatos a mai nap arra, hogy azokkal vedd körül magad, akiket a legjobban szeretsz, Halak. Szervezz egy kis összejövetelt a családdal és a barátokkal. Az izgalmas beszélgetések közepette meglepő dolgokat tudhatsz meg róluk!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves