Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 6.: Az Ikrek sokat gondol egy bizonyos személyre, a Halakhoz dőlni fog a pénz

2024. június 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. június 6.: Az Ikrek sokat gondol egy bizonyos személyre, a Halakhoz dőlni fog a pénz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint izgalmas beszélgetésekben lesz részük a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Itt az ideje kapcsolatba lépni a szomszédságodban élőkkel, Kos. Azzal, hogy jókedvű és barátságos módon megszólítod azokat az embereket, akik a közeledben élnek, közösségi szellemet építhetsz. Sok ösztönző beszélgetésre számíthatsz, ha kezdeményezel.

Bika

A mai nap sok fizikai tevékenységet hozhat, mivel az energiád, a lelkesedésed, valamint az állóképességed nagyon magas, Bika. A barátokkal és kollégákkal folytatott beszélgetések barátságosan alakulnak, tele viccelődéssel.

Ikrek

Valaki ma eszedbe jut a múltból, és megtapasztalod a vágy pillanatnyi hullámát, hogy újra láthasd ezt a személyt. Ezenkívül számíthat arra, hogy a nap folyamán sokat tanulhatsz, és többet érhetsz el, mint azt gondolnád.

Rák

A gyerekek okkal keresztezik ma az utadat. Egy pillanatra a jelenlétükben újra gyereknek érezheted magad. A párban élőnél a mai nap fordulópontot hozhat, mert megérhet bennük a családalapítás iránti vágy.

Oroszlán

Remek híreket kaphatsz a rokonaidtól vagy szomszédaidtól, esetleg pénzzel kapcsolatban. Ugyanakkor, ma sok időt tölthetsz ügyintézéssel. Valaki, akit el szeretnél érni, nem lesz elérhető, de ez semmiben se akadályozzon meg téged!

Szűz

Egy frusztráló projekt közelgő befejezését hozhatja közelebb ma egy heves energiakitörés. Az önbizalom és az elszántság segít elvarrni a szálakat. Arra azonban ne számíts, hogy sokáig pihenhetsz, Szűz!

Mérleg

Ma egy utazást tervezgetsz, talán egy hosszabb nyaralást. Most kellően biztonságban érzed magad anyagilag, és a munkahelyeden is ahhoz, hogy ezt megtehesd, szóval merj nagyot álmodni!

Skorpió

Néhány érdekes meglátás a megfelelő irányba terelhet egy olyan céllal kapcsolatban, amin régóta dolgozol. Általában jobban szeretsz a logikára alapozni, de ma már olyan erőteljesek a megérzéseid, hogy nem zárhatod ki őket.

Nyilas

Ma sok időt töltesz a kollégákkal, ismerősökkel való beszélgetéssel, és az egyik szakmai téren is hasznos lehet. Olyan tippeket kaphatsz, amiknek segítségével rövid idő alatt elérheted a kívánt célodat.

Bak

Nagyszerűen érzed ma magad, kedves Bak. Valószínűleg az időd egy részét edzéssel vagy egyéb testmozgással szeretnéd tölteni. Ez beindítja az endorfin termelést, így sokkal motiváltabb lehetsz a munkával kapcsolatos projektek folytatásában.

Vízöntő

Az egész napos intenzív kommunikáció közelebb vihet egy barátodhoz vagy a párodhoz, Vízöntő. A különböző témákról folytatott beszélgetések segítenek jobban megérteni egymást, és sok csodálatos emlék marad a napról.

Halak

Valószínűleg ma az egekbe szökik az önbizalmad, Halak. Pénzzel kapcsolatos jó hírek juthatnak el hozzád, épp akkor, amikor otthon tartózkodsz, így a családtagok ünnepelni akarni majd.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves