Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 3.: A Nyilas megúszhat egy kellemetlenséget, a Vízöntő ciki helyzetbe kerül egy kollégájával

2024. június 03.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. június 3.: A Nyilas megúszhat egy kellemetlenséget, a Vízöntő ciki helyzetbe kerül egy kollégájával
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint kommunikációs problémákkal kell számolniuk a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Tele vagy ötletekkel, Kos, és bár minden ötleted működőképesnek tűnik, mégis úgy érzed, hogy pillanatnyilag egyet kellene választanod. Érdemes lehet mások tanácsát kérned. Még ha nem is pontosan azt teszed, amit javasolnak, a tanácsok új lehetőségekre hívhatják fel a figyelmedet.

Bika

Érdemes lehet megvitatni másokkal az elképzeléseidet, kedves Bika. Azonban előfordulhat, hogy nehezen éred el azokat, akikkel beszélni szeretnél. Ez frusztráló lehet, de nem leszel kevésbé lelkes az ötleteid megvalósítása kapcsán.

Ikrek

A mai találkozóid valamilyen módon meghiúsulhatnak technikai problémák, késések vagy egyéb akadályok miatt. Ne hagyd Ikrek, hogy ez bármitől is elvegye a kedvedet. Végül így is jól fog telni a napod!

Rák

Hirtelen szükségét érezheted annak, hogy leírd a gondolataidat, Rák, de túlságosan nehézkesnek bizonyulhat a szavakba öntésük. Ezenkívül, ma az is előfordulhat, hogy nehezen tudsz kapcsolatba lépni a barátaiddal vagy szeretteiddel.

Oroszlán

Pénzügyekkel kapcsolatos dilemmád lehet ma. Azon töprengsz, vajon befizesd-e az egyik számládat vagy inkább várj vele, és előbb megvásárold-e azt, amit jó ideje kinéztél magadnak. Erről jobb, ha te döntesz és nem kéred ki más véleményét!

Szűz

A hozzád legközelebb állókkal ma kommunikációs nehézségek merülhetnek fel, Szűz. Még aggódni is kezdesz, hogy esetleg dühösek rád, és nem akarnak beszélni veled. Ne félj, mert erről szó sincs, és végül sikerül elérni azt, akit szeretnél.

Mérleg

Lehet, hogy ma valamilyen (művészeti) projekten dolgozol. Sok erőfeszítést igényel, de előfordulhat, hogy az eredmény nem lesz pontosan az, amit szerettél volna. Bármin is dolgozol, próbálj objektív maradni, és ne legyenek irreális elvárásaid.

Skorpió

Bár különösen közel kell érzed magad a barátaidhoz, a kedvesedhez és a családodhoz, Skorpió, ma nehéz lehet velük kommunikálni. Lehet, hogy gondjaik vannak, és inkább bizalmasan kezelik, te pedig azon aggódsz, vajon haragszanak-e rád. Valószínűleg nem.

Nyilas

Légy előrelátó, Nyilas! Komoly kellemetlenséget úszhatsz meg, ha előbb gondolkodsz, azán cselekszel. Ha valami nem működik, azt ne erőltesd, hanem próbálj meg alternatív megoldást találni helyette.

Bak

Valamilyen utazás járhat a fejedben. Valószínűleg izgatott vagy egy jövőbeli nyaralás lehetősége miatt. Lehet, hogy még ma meg kellene állapodnod az utazással vagy akár a munkáddal kapcsolatban néhány emberrel, de nehezen éred el őket.

Vízöntő

Ez a mai a félreértések napja, és ezt jobb lesz észben tartani, Vízöntő. Így is nagy esélye van, hogy félreértelmezed egy kollégád jelzéseit, ahogy ő is a te viselkedésedet, és kínos helyzetben találhatjátok magatokat.

Halak

Ma különösen szeretetteljesen fordulsz a kedvesedhez, és szeretnéd megosztani vele, de előfordulhat, hogy nem éred el. Ne aggódj Halak, nem veled van baja, valószínűleg csak elfoglalt vagy más technikai problémák állnak közétek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves