Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 28.: A Rák áttörést érhet el a karrierjében, a Vízöntő pénzhez juthat

2024. június 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. június 28.: A Rák áttörést érhet el a karrierjében, a Vízöntő pénzhez juthat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma szeretetteljesen támogatják egymást a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma nagy segítségére leszel a barátaidnak és a rokonaidnak, hogy megértsék magukat és másokat. A józan eszed értékes lehet számukra. A bölcsesség másokkal való megosztása közben a saját helyzetedet is megérted, és meglepetés érhet! 

Bika

A mai napon különösen inspiráltnak érzed magad, és megbeszéled az ötleteidet másokkal. A laza csevegés új ajtókat nyithat meg az elmédben, és lenyűgöző meglátásokhoz vezethet azzal kapcsolatban, hogy mit is keresel jelenleg az életben.  

Ikrek

Lehet, hogy egy közeli barátodnak vagy családtagodnak anyagi problémái vannak, Ikrek, és valamilyen módon szeretnél neki segíteni. Mivel ma valószínűleg különösen érzékeny leszel mások szükségleteire, rendkívül sokat segíthetsz nekik. 

Rák

Az előrelépés a mai nap kulcsszava, Rák. Nagyon optimistának és izgatottnak érzed magad a kitűzött céljaiddal kapcsolatban. Valószínűleg biztos vagy abban, hogy eléred őket, és minden rendben lesz. Ez a pozitív hozzáállás átgyűrűzik a kapcsolataidra is.  

Oroszlán

A szokásosnál magasabb szintű intuícióval és inspirációval fejlesztheted a művészi tehetségedet, Oroszlán. A nap java részét elvonultan töltheted mindenféle kreatív tevékenységgel időzve, és ettől kifejezetten eredményesnek fogod érezni magad. 

Szűz

A felfokozott intuíciód érdekes beszélgetésekhez vezethet másokkal, akiket lenyűgöz az, hogy valósággal olvasol bennük. Ugyanakkor, a szokásosnál kifejezőbbnek érzed magad, Szűz, és szeretnél elmélyülni valamilyen kreatív tevékenységben. 

Mérleg

Az inspiráció a nap kulcsszava, Mérleg. Nagyon motiváltnak érzed magad, hogy továbblépj a mások által lehetetlennek tartott álmok felé. A „lehetetlen” még soha nem állított meg, és valószínűleg ma sem hagyod, hogy megállítson.  

Skorpió

Nagyon foglalkoztatnak ma a távoli kultúrák és maga az utazás lehetősége. Ha van rá mód, nézz szét, hogy milyen lehetőséged vannak, és vágj bele egy kalandba! Még ha túlságosan távolra nem is mehetsz, legalább a környékre ruccanj ki! 

Nyilas

A bevétel növelésének lehetősége arra sarkallhat, hogy több energiát és inspirációt fordíts a karrieredre és üzleti ügyekre, Nyilas. Figyelj oda mostanában az álmaidra, mert sokat elárulhatnak rólad és a motivációidról, ami növelheti öntudatodat, és mindent könnyebbé tehet számodra.  

Bak

Lehet, hogy ma élénken dolgozik benned az utazás iránti vágy, talán egy távol élő barát meglátogatása, és mozgásba lendítheti a kerekeket, hogy ez valamikor a jövőben megtörténjen. Ugyanakkor a mai napon egy barátodnak szüksége lehet rád. Már azzal is segítesz neki, ha meghallgatod! 

Vízöntő

Ma olyan lehetőségekről hallhatsz, amikkel növelheted a bevételeidet, Vízöntő, akár a jelenlegi állásod, az új munkahely vagy esetleg egy saját projekt révén. Energikusnak és optimistának érzed magad. Ez viszont segíthet több lehetőséget bevonzani. 

Halak

A mai napon megnövekszik a mások szükségletei és érzései iránti érzékenységed, Halak. Segíthetsz valakinek a problémái megoldásában. Bármi is legyen az, biztos lehetsz benne, hogy erőfeszítéseid nem maradnak megbecsülés nélkül. Valószínűleg közelebb kerülsz azokhoz, akik a legtöbbet jelentenek neked. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves