Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 25.: A Mérleg sikeresebb, mint valaha, a Halak talicskával viheti haza a pénzt  

2024. június 25.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. június 25.: A Mérleg sikeresebb, mint valaha, a Halak talicskával viheti haza a pénzt  
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint siker koronázza a csillagjegyek erőfeszítéseit. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A hozzád közel állók egy kicsit aggódhatnak érted, Kos. A túl sok munka miatt nem érzed magad olyan jól, mint általában. Ez egy jó nap arra, hogy eltölts egy kis időt egyedül, otthon maradj és pihenj egy kicsit.  

Bika

Továbbra is minden jól alakul az életedben, Bika. Erősnek és lendületesnek érzed magad, de lehet, hogy ma egy kicsit bizonytalan vagy. Előfordulhat, hogy az elméd nem olyan éles, és könnyen elterelődik a figyelmed. Ez nem jó nap az új projektek elindítására. 

Ikrek

A közelmúltban elért sikereidet szeretnéd megjutalmazni, és olyan dolgokat veszel, amiket korábban nem engedhettél meg magadnak. Ez mindaddig rendben van, amíg nem engedsz az impulzusvásárlásnak. Az ételek és italok túlzott mértékű fogyasztására érdemes odafigyelned! 

Rák

Nemcsak te, hanem az egész családod sikeres lehet ma. Valószínűleg az elméd tele van mindenféle izgalmas tervvel, amik közül néhány nem biztos, hogy olyan működőképes. Azonban meg kell engedned magadnak az álmodozást.  

Oroszlán

A mai nap hosszú idő óta az egyik legelfoglaltabbnak bizonyulhat, Oroszlán. A további sikerek ígérete azt eredményezheti, hogy rengeteget dolgozol, és több emberrel is kell beszélned. Ám előfordulhat, hogy nem tudsz mindenkit elérni, akivel beszélni szeretnél. Csak légy türelmes! 

Szűz

Amint a karrierrel kapcsolatos álmaid kibontakoznak, rájöhetsz: van egy árnyoldala is a vágyadnak. Először is kételkedhetsz abban, hogy képes vagy-e elérni a céljaidat. Másodszor: bizonyos személyek akadályozhatnak téged. Ne hagyd, hogy ezek a tényezők elvegyék a lelkesedésedet.  

Mérleg

Az üzleti és pénzügyi sikerek miatt boldognak és elégedettnek érzed magad, Mérleg. Ennek az időszaknak az a hátránya, hogy a nem különösebben megbízható emberek úgy dönthetnek, hogy saját céljaik érdekében megpróbálnak kihasználni vagy néhányan kölcsönt is kérhetnek. Légy óvatos! 

Skorpió

A közelmúlt spirituális áttörései után egyszerre érezheted magad felvidultnak és levertnek. Érzékeny oldalad azt mondja, hogy ez határozott előrelépés a spirituális utadon, de a logikai oldalad kétségbe vonhatja ennek valódiságát. Vigasztaljon az, hogy a valóság relatív, Skorpió. Amit érzékelsz, az legalább rád érvényes. 

Nyilas

Sok személyes célod vagy megvalósult, vagy éppen a megnyilvánulás folyamatában van, Nyilas. Azonban a körülötted lévők bombázni kezdhetnek a saját kéréseikkel. Hajlamos vagy segíteni, ahol csak tudsz, de vigyázz, nehogy kihasználjanak! 

Bak

További lehetőségek merülnek fel arra, hogy megerősítsd a karrieredet vagy az üzleti sikereidet. Bak. Izgatottnak és motiváltnak érzed magad, hogy tovább haladj. Azonban a korábbi erőfeszítéseid emiatt kissé eltávolodtál a szeretteidtől. Megéri ez így neked? 

Vízöntő

A siker minden szinten kitölti az életedet, és csodálatosan érzed magad, Vízöntő. Ennek az a hátránya, hogy egy kicsit túl lelkiismeretes vagy. Ne dolgozz keményebben a kelleténél. Odáig stresszelheted magad, hogy belebetegedsz, de akkor már nem fogod élvezni a sikert.  

Halak

A kemény munka, a lelkesedés és az elhivatottság most pénzügyileg kifizetődik, Halak. Új lehetőségek nyílhatnak meg előtted, hogy profitálj művészi tehetségedből. Ennek viszont van egy hátránya: túl keményen dolgoztál, és emiatt túlságosan kimerül lehetsz ahhoz, hogy kreatív legyél, pedig ott van benned az ihlet. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves