Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bolygómozgás

3 csillagjegy, akinek hatalmas fordulatot vesz az élete a héten

2024. június 23.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy neptunusz változások
3 csillagjegy, akinek hatalmas fordulatot vesz az élete a héten
© Shutterstock

Néhány csillagjegy komoly elhatározásokra juthat a hónap utolsó hetében.


A Neptunusz olyan energiákkal támogatja egy-egy csillagjegy életét, ami segít abban, hogy a hosszú távú döntések meghozatala ne okozzon problémát június végén.

Egyesek talán most döntenek úgy, hogy szakmát váltanak, másoknak a szerelmi életét befolyásolják ezek a napok, és olyanok is akadnak, akik egy régóta dédelgetett álmot most végre megvalósítanak, és megteszik az első lépéseket. Bárhogyan is alakul, az biztos, hogy ez csak akkor sikerülhet, ha elég elszántak, és kitartanak az elképzeléseik mellett – ehhez pedig most minden segítséget megkapnak.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e az érintettek között!

3 csillagjegy, akinek teljesen megváltozik az élete

Kos

A munkádra hivatásodként tekintesz, az elmúlt időszakban azonban nem érnek új inspirációk, ez pedig a hangulatodra is rányomta a bélyegét. A napokban elszánhatod magad arra, hogy valami újba kezdj. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy feladod a jelenlegi munkád, akár egy új hobbi is sokat segíthet abban, hogy kizökkenj a letargikus hangulatból. De akár az is előfordulhat, hogy most döbbensz rá: a biztosnak hitt karrier talán mégsem az, amire eddig gondoltál.

Ikrek

Nagyon fontos számodra, hogy mit gondolnak rólad mások. A barátaid véleményét még a jelentéktelen dolgokban is kikéred, és a negatív megjegyzéseik legalább annyira elgondolkodtatnak, mint a dicséreteik. Most azonban inkább befelé koncentrálsz, és ez segít abban, hogy kiderüljön, mi az, amit valójában szeretnél. Ez akár azt is magával hozhatja, hogy rádöbbenhetsz: nem a megfelelő partner van melletted. Adj magadnak időt, de ha úgy érzed, ki kell lépned ebből a kapcsolatból, ne félj megtenni az első lépést.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Bak

Bár néhányan kissé ridegnek és távolságtartónak titulálhatnak, a valóságban egy igazán mélyérzésű személy vagy, aki hatalmas empátiával fordul mások felé. Talán nem a megfelelő közegben vagy, ezért nem találod a helyed. Szereted a saját utad járni, szakmailag minden lehetőséged és képességed ideális jelöltté tesz arra, hogy megvalósítsd az álmaid. Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy a magad ura legyél, ne várj tovább: kezdd el felépíteni az életedet a saját elképzeléseid szerint.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves