Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 21.: Az Oroszlán soha vissza nem térő lehetőséget kap, a Bak saját magát is meglepi

2024. június 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. június 21.: Az Oroszlán soha vissza nem térő lehetőséget kap, a Bak saját magát is meglepi
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma tele lesznek energiával a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az emberek bölcsen tennék, ha ma kitérnének az utadból, Kos. Lehet, hogy úgy érzed magad, mint egy gőzmozdony, ami csordultig van tüzes, forró szénnel. Valószínűleg hajthatatlan leszel a mai napon, és senki sem fog tudni letéríteni az útról.

Bika

A nap tüzes energiája segít a készülő projektek megvalósításában. Hozd mozgásba a dolgokat most, Bika. Lépj ki az árnyékból a fényre. A rakétád készen áll a felszállásra. Most már csak be kell gyújtani a motort és irány a csillagok!

Ikrek

A másokkal való beszélgetés csak összezavarhat. Hallgass a belső hangodra! Jobban ismered magadat, mint bárki más. Nincs mitől félned. Ne hagyd, hogy a kétség elnyeljen. Ha úgy érzed, hogy nem ez a megfelelő idő a lépésre, akkor se állj meg!

Rák

A kibontakozó viták a csúcsponthoz közelednek, Rák. Ne lepődj meg, ha ma heves veszekedések alakulnak ki. Valószínűleg az sem segít, hogy túlságosan makacs vagy. Mindenesetre próbáld meg nem a szívedre venni mindazt, ami a mai napon elhangzik.

Oroszlán

Meg fogod tapasztalni, hogy a szervezetedben nincs hiány adrenalinból. Ne késlekedj, mert olyan lehetőségek adódnak, amik nem biztos, hogy később is elérhetők lesznek. Most nagy jutalom vár rád az erőfeszítéseidért.

Szűz

Nagyon bizalmatlan vagy ma, Szűz, és mindenkiben az ellenséget látod. Ne csodálkozz, ha emiatt konfliktusod adódik. Ha még át is vertek a közelmúltban, akkor sem szabad azt gondolnod, hogy mindenki ugyanolyan.

Mérleg

Ma érzelmi akadályokba ütközhetsz, Mérleg. Ennek oka lehet az őszinteség hiánya a részedről. Ügyelj arra, hogy mindig ragaszkodj az igazsághoz. Konfliktus alakulhat ki, benned és a környezetedben, ha nem vagy őszinte az érzéseiddel kapcsolatban.

Skorpió

A mai napon rendkívül hatékony leszel mindenben, amiben csak szeretnél, Skorpió. Viszont nagyon figyelj arra, hogy hiteles legyél mások szemében. Olyan tanácsokat adj, amiket magad is megfogadnál, és hiszel bennük.

Nyilas

Ma eléggé intenzívek lesznek az érzéseid, Nyilas. Ne lepődj meg, ha néha olyan leszel, mint egy tűzokádó sárkány. Semmiképpen se fojtsd el őket, inkább használd arra ezeket a heves indulatokat, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet.

Bak

Fantasztikus nap elé nézel, Bak. Hatalmas fizikai erővel rendelkezel, és most azt érzed, semmi sem lehetetlen számodra. Olyan dolgot vihetsz véghez, amivel nemhogy másokat, de saját magadat is megleped.

Vízöntő

Ez egy jó nap arra, hogy kiállj magadért, és tudtára add másoknak: nem lehet átlépni feletted, Vízöntő. Használd a nap erőteljes energiáját arra, hogy befejezd azokat a projekteket, amik félbemaradtak.  

Halak

Az egyensúly megőrzéséhez néha hozzátartozik az önzőség. Nyugodtan foglalkozz magaddal, ahelyett, hogy mindig másokat akarnál boldoggá tenni. Légy önmagad, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy feszültséget keltesz a környezetedben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves