Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 14.: A Kost váratlan meglepetések érik, a Szűz hallgasson a barátaira

2024. június 14.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. június 14.: A Kost váratlan meglepetések érik, a Szűz hallgasson a barátaira
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint meglepő fejleményekre vagy felismerésekre számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma próbára teszi a sors a humorérzékedet, Kos. Valószínűleg váratlan helyzetekkel kell szembenézned. A mai napon sok izgalomra számíthatsz, méghozzá ott, ahol a legkevésbé számítasz rá.

Bika

Sajnos a mai bolygóenergia meglehetősen kellemetlen helyzetbe hoz téged, Bika. Te leszel az, akinek el kell simítania a dolgokat a baráti társaságban. Próbáld meg nem erőltetni a nézőpontodat. Éppen ellenkezőleg, meg kell próbálnod diplomatikusabbá és gyengédebbé válni a körülötted lévő emberekkel.  

Ikrek

Annak ellenére, hogy a mai nap kedvez a kikapcsolódásnak, nem fogod tudni teljes mértékben élvezni ezt az időszakot, Ikrek. Ehelyett megpróbálod módosítani a napirendedet, hogy több dolgot elintézhess. Nem ártana lassan magadra is gondolnod!

Rák

A mai égi energiák kedveznek a változásoknak a kapcsolataidban, Rák. A szakmai és magánéletétedet is befolyásolják. Talán meghoztál egy fontos döntést, és készen állsz megvalósítani. Pont itt van az ideje annak, hogy cselekedj! 

Oroszlán

Az elmúlt napokban úgy érezted, hogy alkotnod kell, Oroszlán. Ez az attitűd minden bizonnyal a bolygóállásoknak köszönhető, de a háttérben az a vágyad is állhat, hogy megváltoztasd a szakmai és a magánéletedet. Ezért engedd, hogy a kreatív elméd szárnyaljon!  

Szűz

Ha úgy érzed, hogy a barátaid megpróbálják megváltoztatni a mindennapjaidat, ne próbálj makacsul ellenállni, Szűz. Nyisd ki a szíved, és engedd, hogy vezessenek. Meg fogsz lepődni a szabadság érzésén, amit ez hoz. Valószínűleg ma érdekes beszélgetésekben lesz részed!

Mérleg

Az elmúlt hetekben keményen dolgoztál, hogy ne kelljen a pénzügyeid miatt aggódnod, Mérleg. Próbáld elfelejteni a problémáidat, és inkább tedd azt, amihez kedved van, és az egészségedet se hanyagold el!

Skorpió

Új stratégiákat dolgozol ki a magánéleteddel kapcsolatban, Skorpió. Ma teljesen más embernek érezheted magad. Már nem félsz új kapcsolatokat kialakítani, és szeretsz emberekkel találkozni. Valószínűleg rokonszenvezni fogsz egy egyén vagy egy csoport céljaival, akikkel a közelmúltban találkoztál. 

Nyilas

Ma sokat töprengsz a szerelmi életeden. Megszoktad, hogy csak önmagadért hozol döntéseket. Most ráébredsz, hogy nem csak magadra kell gondolnod, hanem a partneredre is. Ez jót fog tenni a kapcsolatotoknak!

Bak

A konfliktusok, amikkel mostanában meg kellett küzdened, általában a megértés hiányán alapultak. Néha kompromisszumokat kell kötni a családtagjaiddal, barátaiddal. Készen állsz empatikusabban állni másokhoz!

Vízöntő

A nagylelkűséged és altruizmusod próbára lesz téve a következő napokban, Vízöntő. Valószínűleg segíteni fogsz a rászorulóknak. Ma ez a hozzáállás lehetővé teszi, hogy megértsd, ki is vagy valójában. Sokat tanulhatsz a motivációidról és a sikered kulcsáról.

Halak

Belefáradtál, hogy titkold az érzéseidet. Úgy akarsz cselekedni, ahogy az ösztöneid vezérlik. Azonban félsz mások reakcióitól. Néha nem fejezed ki az érzelmeidet vagy véleményedet egyszerűen azért, mert félsz attól, hogy mit mondanak vagy gondolnak majd. Ez most végre megváltozhat!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves