Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. július 4.: a Kos életében a helyükre kerülnek a dolgok, az Oroszlán valóra váltja az álmait

2024. július 04.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp július napi horoszkóp zodiákus csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. július 4.: a Kos életében a helyükre kerülnek a dolgok, az Oroszlán valóra váltja az álmait
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma különleges dolgokra számíthatnak a csillagjegyek, és olyan lesz az életük, mintha egy tündérmesében élnének. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Meg fogod tapasztalni, hogy a dolgok ma szépen a helyükre kerülnek, Kos. Meggyőző modorod és gyengéd ösztönzéseid éppen elégendőek ahhoz, hogy az emberek oda kerüljenek, ahová szeretnéd. Az irányítás a tiéd, ha akarod. Bármilyen kockázatot ma vállalsz, az a javadat szolgálja. 

Bika

Ne hagyd, hogy a határozatlanság lelassítson. Ugyanakkor ne tekintsd negatívnak. A mai nap kulcsa, hogy haladj az áramlással. Engedd meg magadnak az álmodozást! A lényeg, hogy ne szállj el nagyon, hiszen bizonyos esetekben felelősséget kell vállalni a tetteidért. 

Ikrek

Az álmaid csak akkor válnak valóra, ha hiszel bennük, Ikrek. Senki más nem fogja megtenni az első lépést helyetted. Ha nincs tündérkeresztanyád, saját kezedbe kell venned a dolgokat. Vedd azonban észre, hogy sokféleképpen eljuthatsz oda. Az első lépés az, hogy higgy magadban!

Rák

Ha az emberek ma megzavarnak, ne törődj velük, Rák. Jogod van úgy élni az életed, ahogy akarod. Nyugodtan legyél az, aki lenni szeretnél. Ne foglalkozz semmivel, a lényeg, hogy elérd a céljaidat!

Oroszlán

Nyúlj a szivárvány végén lévő aranyedényért, Oroszlán. Közelebb van, mint gondolnád. Valójában az álmaid teljesen elérhetőek, és hatalmas erők dolgoznak, amelyek segítenek elérni céljaidat. Egész nap jó hangulatban leszel!  

Szűz

Ma az a dolgod, hogy nagyot álmodj, Szűz. Gondold át, mi az, amit a legjobban szeretnél az élettől. Nincs határa annak, hogy meddig mehetsz el. Az egyetlen korlát a képzeleted. Ne aggódj, ha a terveid nem túl racionálisak. Inkább azon aggódj, hogy mit akarsz, és kevésbé azon, hogyan fogod elérni!

Mérleg

Hihetetlen lehetőség nyílik meg előtted, amelyben nagyot léphetsz előre a kreatív szférában. Kövesd a zenét, vegyél elő egy hangszert, böngéssz egy online zeneboltban, vagy hallgasd meg kedvenc lejátszási listádat. Hagyd, hogy a művészet játékteret kapjon!

Skorpió

Kicsit ködösen indul a nap, ez sok dolog elvonja a figyelmed. Ám nem gond, ha ma kicsit elmerülsz a fantáziádban, és megpróbálod kicsit más oldalról szemlélni az életed. Segíthet átgondolni dolgokat és mérlegelni. 

Nyilas

Bízz benne, hogy az ösztöneid jó szolgálatot tesznek. Nincs vesztenivalód azzal, ha követed a szíved. Ez egy fontos időszak számodra, hogy felébreszd azokat az álmokat, amelyeket hagytál elveszni. Vigyél többet a fantáziavilágodból a mindennapjaidba!

Bak

Lehet, hogy ma egy kicsit zavarosak lesznek a dolgaid, Bak. Ne érezd úgy, hogy értelmet kell adnod mindennek. Valójában ez a feladat lehetetlen is. Csak légy önmagad, engedd, hogy kreatív természeted ragyogjon át.

Vízöntő 

Ma engedd el magad, és szárnyaljon a fantáziát. Itt az ideje, hogy a lábad elemelkedjen a talajról. Lazíts egy kicsit, tölts időt a barátaiddal vagy éppen foglalkozz a kedvenc hobbiddal. Jót fog tenni! 

Halak

Kapcsolj kreatív módba, és meglátod, valósággal szárnyalni fogsz! Menekülj el egy kicsit a valóságból a fantáziádba, és álmodj nagyot! Feszegesd a határaidat, lehet, hogy sokkal magasabbra szárnyalhatsz, mint gondolnád.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves