Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád júliusban a csillagjegyed szerint

2024. július 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy július zodiákus pénzhoroszkóp júliusi horoszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád júliusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Ebben a hónapban lesznek, akiknek szinte az ölükbe hullik a pénz, míg mások váratlan kiadásokkal szembesülnek. Ha kíváncsi vagy, neked melyiket jósolja a júliusi pénzhoroszkóp, olvass tovább! 


A július egy igazán mozgalmas hónap lesz. Több változásra is számíthatnak a csillagjegyek, ezeknek egy része hatással lesz a későbbi életükre. Éppen ezért érdemes még most átgondolni a pénzügyeidet, és megvizsgálni több oldalról. Szereted a munkád? Elegendő megtakarításod van? Ám mielőtt még megvitatod ezeket a fontos kérdéseket, lássuk a júliusi pénzhoroszkópot, hátha segít a döntésben! 

Kos

Rossz hírrel indul a hónap, kedves Kos. Az első hetekben egy váratlan eseménnyel szembesülsz, ami azt is jelenti, hogy váratlan kiadásod lesz. Ám nem kell aggódnod, a viharfelhők hamar elvonulnak, így a hónap további részében már nyugodt napokra számíthatsz. Azonban ajánlott átgondolnod a kiadásaidat, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő újra.  

Bika

Ebben a hónapban kicsit többet fogsz költeni, hiszen felvetődik benned a lakásfelújítás gondolata. Ez azonban nem olcsó, éppen ezért gondolj át mindent alaposan, nehogy később megbánd a döntésedet. Mivel kicsit több lesz a kiadásod, ezért érdemes elgondolkodni azon, miből tudnál plusz bevételre szert tenni! 

Ikrek

Július 5-én a Hold belép a Rákba, ez pedig lehetőséget ad arra, hogy átgondold a költségvetésed vagy új bevételi forrásokat fedezz fel. Érdemes már a hónap elején új lehetőségek után nézni, vagy éppen fizetésemelést kérni, szinte biztos, hogy sikerrel jársz

Rák

A Merkúr és a Vénusz ebben a hónapban több időt töltenek a pénzszektorodban, ami azt jelenti, hogy az év legjobb időszaka vár rád! Remek lehetőség ez arra, hogy a pénzügyeidre összepontosíts, és megtedd az első lépéseket egy tudatosabb élet felé. Ha kicsit elveszettnek érzed magad, érdemes ez pénzügyi szakértő segítségét kérni. 

Oroszlán 

Az elmúlt hónapban kicsit túlköltekeztél, a pénz gyorsabban hagyta el a számládát, mint amilyen ütemben beérkezett. Ebben a hónapban sikerül kicsit tudatosabbnak lenned, és több pénz megtakarítanod. A Merkúr július 25-én belép a Szűzbe, ez pedig új lendületet ad a hosszabb távra való tervezéshez. 

Szűz 

Ez egy remek hónap arra, hogy minimalizáld a költségeidet, Szűz. Nem kell drasztikus megoldásokban gondolkodnod, ám érdemes összeszámolnod, havonta mire adsz ki feleslegesen pénzt. Nézz át mindent, és próbálj meg alternatívákat keresni, meglátod, a hónap végére teljesen megváltozik majd minden! 

Mérleg 

A hónap első fele bizonytalan lesz pénzügyi szempontból. Több magasabb kiadásod is lesz, de nem kell aggódnod, ez július 15-én tetőzik, onnantól pedig kedvezőbben alakulnak a dolgok. Új partnerségeket köthetsz, gyümölcsöző szerződéseket írhatsz alá, ezek mind pozitívan befolyásolják a következő hónapokat. 

Skorpió 

Ez a hónap tele lesz lehetőségekkel! Jövő tavaszig a Jupiter az erőforrások szektorában lesz, ami kedvez az új üzleti kapcsolatoknak. Számodra a július lesz az év leghasznosabb hónapja pénzügyi szempontból, hiszen lehetőséget kínál arra, hogy új pozícióra pályázz a munkahelyeden, vagy befektetőket keress egy projekthez. 

Nyilas 

Kicsit szűkösnek érzed ezt a hónapot, ami azzal jár, hogy elgondolkozol a bevételi forrásaidon. Itt az ideje, hogy fontos döntéseket hozz, megtakarítási tervet készíts, és számba vedd a kiadásaidat. Nem kell aggódnod, ez később megtérül, így érdemes rá időt szakítani. 

Bak

Figyeld a költéseidet ebben a hónapban, mivel késztetést érzel arra, hogy egy drágább ajándékkal lepd meg valamelyik szeretted vagy lefoglalj egy olyan utazást, amire el sem szeretnél igazán menni. Ám nem érdemes a pénzt pazarolnod, sokkal inkább az élményekre kell fókuszálnod, így a megtakarításod is megmarad. 

Vízöntő 

Ez a hónap nem a pénzügyi gyarapodásról szól, ugyanakkor aggodalomra sincs okod, hiszen visszafizethetsz egy kölcsönt, ami sokat segít az anyagi helyzeteden. Ezután gondold át alaposan a bevételeidet, és készíts új terveket. 

Halak 

Nehezen indul a hónap, és pénzügyi ingadozásra számíthatsz. Azonban nem kell aggódnod, ha lesz is pluszban kiadásod, ez nem terhelik meg túlságosan a számládat. A hónap második felében vágyat érezhetsz arra, hogy kicsit feldobd az otthonod, ezért érdemes spórolni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves