Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. január 24.: A Rákkal ma nagyot fordul a világ, a Mérleg a gyógyulás útjára lép

2024. január 24.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. január 24.: A Rákkal ma nagyot fordul a világ, a Mérleg a gyógyulás útjára lép
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint viharos nap elé néznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Drámai konfliktusokra számíthatsz a munkahelyeden és a magánéletedben, de szerencsére egyik sem visel meg túlságosan. Nem veszed a szívedre a viselkedésüket, sem az eseményeket, mert biztos vagy a dolgodban és önmagadban.

Bika

Jó, ha beszélsz az érzéseidről, Bika. Bár lehet, hogy nem szeretsz megnyílni mások felé, a mai nap mégis arra késztet, hogy átgondold: ki kellene önteni valakinek a szívedet. Így legalább lelki támogatást vagy segítséget is kaphatsz!

Ikrek

Szeretsz visszajelzéseket kapni másoktól, de ma szinte csak negatív kritikákat hallhatsz. Ezt vedd egy figyelmeztető jelnek, hogy talán túl sokat adsz mások véleményére, ami nem szerencsés már csak azért, mert az emberek néha gondolkodás nélkül beszélnek, ha rossz passzban vannak.

Rák

Te azon emberek közé tartozol, akik szeretnek másokon segíteni, és hajlamos vagy az utolsó sorolni tenni magad, ha egy szerettednek problémája van. Viszont ma olyan események történhetnek, hogy változtatnod kell ezen a szokásodon.

Oroszlán

Szeretsz szórakozni, Oroszlán. Keress valami szórakoztató elfoglaltságot, ami segít enyhíteni a napi feszültséget. Vegyél részt egy jógaórán, vagy menj le az edzőterembe. Legyen időd a lelki jólétedre és összpontosíts a belső gyógyulásodra.

Szűz

Vigyázz Szűz, mert ma könnyen vita robbanhat ki a munkahelyeden. Rendben van, hogy nem hallgatod el a véleményedet, de óvakodj attól, hogy megsérts másokat vagy érzéketlennek tűnj.

Mérleg

Ha megbántottak, összetörték a szívedet, most végre igazán a gyógyulásra útjára léphetsz, Mérleg. Sikerülhet megbocsátanod annak, aki bántott vagy akár önmagadnak és továbbléphetsz.

Skorpió

Ne felejtsd el, hogy a családod, a partnered, nem az ellenséged. Így mikor úgy érzed, megsértenek vagy megnehezítik az életedet, azt valószínűleg nem szándékosan teszik, szóval ne bánj velük ellenségesen.

Nyilas

Valaki hazudott neked, de legalábbis eljátszotta a bizalmadat. Ma ez a dolog rettentően nyomasztani fog. A nagy kérdés az, hogy illetőnek van még esélye nálad vagy teljesen elvágta magát?

Bak

Most érdemes igazán keményen dolgoznod, Bak. Minden erőfeszítésed sokszorosan ki fog fizetődni. Plusz legalább addig nem gondolsz azokra a dolgokra, amik lehangolnak. Ezúttal a munka segíthet egy kicsit kikapcsolódni.

Vízöntő

Kicsit lehangoltnak érezheted magad, miután annyi mindent megtettél egy személyért, aki még csak köszönetet sem mondott érte. Ne vedd a szívedre a dolgot Vízöntő, talán most csak egyszerűen figyelmetlen.

Halak

Ma hihetetlenül pozitív vagy és a környezeted rettentően hálás lesz érte. Mindenben és mindenkiben helyzetben meglátod a jót, és elfogadod a dolgokat úgy, ahogy alakulnak. Ez igazán szép, Halak!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves