Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akinek a pénzügyei csodásan alakulnak a héten

2024. január 21.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a pénzügyei csodásan alakulnak a héten
© Shutterstock

Néhány csillagjegyre biztosan rámosolyog a szerencse a következő napokban.


A Hold az Ikrek jegyében jár, ez pedig a pénzügyekre is pozitív hatást gyakorol. Egy-egy csillagjegy kifejezetten előnyös helyzetbe kerülhet.

Ehhez nincs is szükség másra, csak arra, hogy kihasználják a lehetőségeket, amikből akár válogatni is tudnak.

Ha kíváncsi vagy, te is ott vagy-e a szerencsések között, görgess tovább!

3 csillagjegy, akinek nem lesz oka panaszra az anyagiak miatt

Bika

A megtakarításaidnak most látod igazán hasznát, és egy olyan összeg ütheti a markod, amire nem is számítottál. Ennek köszönhetően sikerül pontot tenni egy régi vitás ügy végére, és egy régóta tervezett utazást is elkezdhetsz szervezni. Mindez alapjaiban változtatja meg a közérzeted, sokkal jobb hangulatban telnek majd a napjaid.

Ikrek

Alapvetően jól kezeled a pénzügyeket, és a megtakarításokkal is ügyesen bánsz. De a munkahelyi bizonytalanságok rosszul érintettek, most viszont olyan híreket kapsz majd, ami végre megnyugtat. Nem kell aggódnod a pénzügyeid miatt, ami nagy megkönnyebbülést jelent számodra. De ne felejtsd el, hogy mindezért neked is tenned kell: munkából nem lesz hiány a következő hónapokban!

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Rák

Minden esélyed megvan a fizetésemelésre, amit már régóta ígérnek, és amit meg is érdemelsz. Az egészségedre érdemes most jobban odafigyelned, és az extra juttatásokat ennek megőrzésére fordítanod. Sokat segít, hogy a pénzügyek miatt kevesebbet fogsz stresszelni, de ne feledkezz meg arról sem, hogy az ilyen időszakokban kell félretenni!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves