Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. január 2.: A Rák áttörést érhet el, a Skorpió élete fordulóponthoz ér

2024. január 02.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. január 2.: A Rák áttörést érhet el, a Skorpió élete fordulóponthoz ér
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint nehézkesen indul a csillagjegyek új éve. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ma valamiért az önkifejezés járhat az eszedben. Ez az ideális alkalom, hogy gondolkodj rajta, különösen, ha művészi céljaid vannak. Megtalálhatod azt a módszert vagy művészetet, amin keresztül sikeresen megteheted.

Bika

Ha már nem álmodozol szuperképességekről, sokkal jobban fogod érezni magad. Nem vagy szuperhős, és senki sem várja azt, hogy az legyél. Ideje lenne úgy alakítani az életedet, hogy jól érezd magadat a bőrödben.

Ikrek

Talán érzed, hogy ideje lenne elengedni a hiedelmeidet, amik nem szolgálnak téged. Éppen ezért ma meghozhatsz egy komoly döntést. Amint túl leszel a nehezén, sokkal jobban fogod érezni magad.

Rák

Nem hagyhatod, hogy most minden szétessen, ha már ilyen messzire jutottál. Ma nem adhatod fel. Ez lehet a nagy napod Rák, amikor áttörést érhetsz el a magánéletedben vagy a karrieredben.

Oroszlán

Ha megteheted, ne siess vissza a hétköznapokba. Menjetek el moziba egy barátnőddel vagy üljetek be valahova kávézni. Így neked is sokkal könnyebb lesz az átállás, ha nem vonsz meg magadtól mindent, amiben az ünnepek alatt részed volt.

Szűz

Ma elemedben leszel, kedves Szűz. A csillagok arra késztetnek, hogy kipróbálj valami újat. Látod, nem kell egyből véget érnie az ünnepi hangulatnak és a szórakozásnak! Egy átlagos munkanap is lehet élményekkel teli.

Mérleg

Nem vágytál a mai napra, hogy újra munkába állhass és emiatt feszült is lehetsz. Így nem meglepő, hogy mikor az első nap beléd állnak és kritizálnak, jó eséllyel felrobbansz a dühtől és vitába szállsz.

Skorpió

Eldöntötted, hogy nem kívánod a megszokott formában folytatni az életedet. A mai nap fordulópontnak fog bizonyulni, mert meghozol néhány olyan döntést, ami megváltoztatja a jövődet és a kapcsolataidat.

Nyilas

Kétségek gyötörnek a mai napon. Talán nem vagy biztos abban, hogy folytatnod kellene a szerelmi vagy egy baráti kapcsolatodat. Csak ne kapkodd el a döntést!

Bak

Nyomasztónak érzed a mai napot, mivel nehezdre esik visszatérni a szürke hétköznapokba. Ráadásul ma még csalódás is érhet a magánéletedben vagy a munkahelyeden. Valószínűleg dühös leszel valakire, aki fontos neked.

Vízöntő

Az elmúlt napokban elhatároztad, hogy teljes gőzzel beleveted magadat 2024-ben a céljaid megvalósításába, méghozzá már az első héten. Viszont néhány nem várt tényező felrúghatja a terveidet.

Halak

Ma némi szorongást érezhet a jövővel kapcsolatban. Nem érzed magadat elég kipihentnek, sem pedig erősnek. Itt az ideje, hogy olyan változtatásokat eszközölj ki, amik hosszú távon is a te érdekeidet szolgálják. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves