Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. január 18.: A Bika kezében ma minden arannyá válik, a Halak élete drámai fordulatot vesz

2024. január 18.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. január 18.: A Bika kezében ma minden arannyá válik, a Halak élete drámai fordulatot vesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma nagy szükség lenne arra, hogy a csillagjegyek dolgozzanak kicsit önmagukon vagy a párkapcsolatukon. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Nagyon szorgalmas leszel, és többet is elérhetsz a mai napon a tervezettnél, annyira jól tudsz fókuszálni. Ma különösen érdemes nekiveselkedni a korábban nehéznek, bonyolultnak érzett feladatoknak.

Bika

Ma azt tapasztalhatod, hogy minden, amihez hozzáérsz, arannyá válik a kezedben, mégis úgy érzed, hogy kevés. Túl szigorú vagy magaddal, Bika. Ünnepeld meg a sikereidet, és tanuld meg becsülni önmagadat, valamint az elért eredményeidet!

Ikrek

Feszültség lehet a szerelmi életedben, talán azért, mert a partnered rávilágított egy hibádra vagy egyszerűen tükröt mutatott, és rosszul viselted, pedig most ebből kellene erőt merítened, hogy jobbá tedd önmagadat és a kapcsolatodat.

Rák

A mai napon sokat töprengsz azon, min kellene változtatnod önmagaddal kapcsolatban. Légy őszinte magaddal, aztán pedig kezd apró lépésekben. Még te sem várhatod azt, hogy holnap teljesen más emberként ébredj fel.

Oroszlán

Az elmúlt hetekben sokat fejlődtél azzal kapcsolatban, hogy kimutasd az érzelmeidet, Oroszlán. De légy óvatos, mert ma valaki megpróbálhatja tönkretenni azt, amit elértél. Ne hagyd neki!

Szűz

A napod kihívásokkal teli lesz, de nem fogsz tudni mindent megoldani, akármennyire is szeretnéd, ezt pedig el kell fogadnod. Ne légy túl szigorú magaddal! Inkább fókuszálj a gördülékenyen haladó ügyekre!

Mérleg

Nagyon odafigyelsz arra, hogy mások mit gondolnak rólad, Mérleg. Gyakran nehéz lehet döntéseket hoznod kényes helyzetekben, mert félsz, hogy rosszul ítélnek meg. Éppen ezért a mai feladatod a következő: bízz a saját döntésedben.

Skorpió

A körülötted lévő emberek a szokásosnál sokkal komolyabbnak tűnhetnek, Skorpió. Talán ezért is döntesz úgy, hogy eltávolodsz tőlük, és elkerülöd őket. Jól is teszed, mert így legalább nem húznak le téged.

Nyilas

Kicsit nyomasztónak találhatod a mai hangulatot, Nyilas. Eljött az idő, hogy foglalkozz néhány olyan fontos kérdéssel, amit jó ideje halogatsz, például azzal, mihez kezdj azokkal az emberekkel a környezetedben, akiknek állandóan negatív kisugárzásuk.

Bak

Ha mostanában párkapcsolati problémáid voltak, ma ne számíts arra, hogy jobb lesz a helyzet. Főleg azért, mert ingerlékeny vagy, és minden zavar, még a szerelmed kedvessége is. Mi a baj igazából, Bak?

Vízöntő

Ma egy izgalmas időszak kezdődik a magánéletedben, Vízöntő. Eljött az ideje az új kezdeteknek a kapcsolatodban. Előfordulhat, hogy készen állsz az igazán nagy változásokra, mint az összeköltözés, házasság, esetleg gyermekvállalás.

Halak

Talán már nap elején érezni fogod a vihar előtti csendet, aztán napközben ki is fog törni, és hirtelen drámai fordulatot vesz az életed. Olyan érzésed lesz, mintha kihúznák a lábad alól a talajt. De nincs okod félni Halak, mert hamarosan minden sokkal jobb lesz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves