Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. január 11.: A Szűz eléri célját, a Mérlegnek hatalmas meglepetést okoz a kedvese

2024. január 11.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. január 11.: A Szűz eléri célját, a Mérlegnek hatalmas meglepetést okoz a kedvese
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint a Bak újhold segítő energiáinak köszönhetően megállíthatatlanok lesznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Készen állsz a cselekvésre, Kos, különösen a karriered területén. Bármit is teszel az meg fogja hozni a kívánt eredményt. Tehát, ha előléptetésre, fizetésemelésre vágysz, vagy új állást keresel, akkor még ma lépj az ügyben!

Bika

Annyira erős személyiség tudsz lenni Bika, hogy amikor egy ügy elintézésére szánod magad, kérlelhetetlen vagy. Viszont ma jobb nem vitába bonyolódni, még akkor sem, ha úgy érzed, valaki téved, és neked van igazad.

Ikrek

Ma a szokottnál is kritikusabb vagy, Ikrek. Az emberek követnek el hibákat, és olyan könnyű lehet ujjal mutogatni rájuk. Igen, lehet, hogy te másképp cselekedtél volna, de nem vagy a helyükben, és kár is emiatt elítélni őket.

Rák

Van valami, amit félsz megtenni, kedves Rák? Vagy egyszerűen valamilyen rémkép gyötör? A Bak újhold ma segíthet leszámolni a félelmeiddel, és a helyes irányba terel téged.

Oroszlán

Feltűröd az ingujjaidat, mert a Mars nem hagy nyugodni, amíg el nem végzed a munkádat. Az elkövetkező néhány napban a szokottnál is rámenősebb leszel. Addig nem állsz meg, amíg el nem éred a célodat.

Szűz

A kemény munkád végre meghozza gyümölcsét, Szűz. A karrierrel, üzlettel kapcsolatos céljaid közül ma már jó eséllyel lesz olyan, amit kipipálhatsz. Ne felejtsd el megünnepelni, mielőtt továbbmész a következőre!

Mérleg

Nagy változások várnak rád, Mérleg. Talán esküvőre vágysz vagy szeretnél családot alapítani. Úgy érzed, ketyeg az óra, nem akarsz többet várni, és emiatt feldobod a labdát a szerelmednek. A reakciója igencsak meglephet.

Skorpió

Ma nyitottnak és kifejezőnek érzed magad, és vágyat érzel arra, hogy mélyebb szinten kapcsolódj a környezeteddel. De frusztrálttá várhatsz, ha azt várod másoktól, hogy ugyanúgy megnyíljanak neked, ahogy te nekik, ám nem vevők rá.

Nyilas

A Bak újhold idején frusztrált lehetsz a pénzügyek miatt, Nyilas. Gondold át, mégis miért. Az a baj, hogy kevés a pénz vagy inkább az zavar, hogy milyen áron szerzed meg? Ezek az elmélkedések most tettekre sarkallhatnak.

Bak

Te vagy az egyik leginkább alábecsült állatövi jegy, így amikor készen állsz a változásra, akkor megállíthatatlanná válsz. Az újhold a jegyedben hatalmas lendületet ad neked. Ez a te időd, Bak.

Vízöntő

Egy igazi újító vagy, a csillagjegyed valójában az innováció szinonimája. Eljött az ideje annak, hogy mindent megváltoztass az életedben. Ezenkívül a Bak újhold megerősíti az elhatározásodat, hogy el kellene engedned a régi mintákat.

Halak

A hét hátralévő részében a barátok kerülnek középpontba. Több időt szentelsz azoknak, akiket az utóbbi időben a háttérbe szorítottál. Figyelmesebb leszel, mint eddig voltál, és megmutatkozik az emberek iránti szereteted.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves