Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 8.: A Vízöntő egy fontos emberrel találkozik, a Halak lelki sebei begyógyulnak

2024. február 08.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. február 8.: A Vízöntő egy fontos emberrel találkozik, a Halak lelki sebei begyógyulnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint egy lépéssel közelebb kerülhetnek a csillagjegyek a karrierrel kapcsolatos céljaikhoz. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Megéri ma új emberekkel találkoznod, és élni a lehetőséggel, hogy kibővítsd a szakmai kapcsolataidat. Most leginkább így van a legnagyobb esélyed arra, hogy előmozdítsd a karrieredet.

Bika

Ma keveredhet az üzlet és az öröm. Talán azért, mert egy kellemes környezetben folytathatsz tárgyalásokat vagy vehetsz részt egy workshopon. De attól óvakodj, hogy összejöjj valamelyik üzletféllel. 

Ikrek

Itt az ideje a változásnak. A mai nap tökéletes alkalom új karrierlehetőségek keresésére, valamint az előrelépésre. Egyeseknek lehetőségük adódik munkahelyet váltani, és egy előnyösebb helyen találhatják magukat.  

Rák

Nem kell együtt maradnod valakivel csak azért, mert ismered és megszoktátok egymást. Ha megszakítod a kapcsolatot egy olyan személlyel, aki rosszul bánt veled, az egy normális reakció. Ez egy ok és okozat, ami miatt nem szabad rosszul érezned magad. 

Oroszlán

A csillagok arra ösztönöznek, hogy bújj elő az árnyékból, Oroszlán. Ideje kilépni a komfortzónádból, ha szeretnél előrelépést elérni az életben vagy a karrieredben. Adj lehetőséget arra a világnak, hogy felfedezzen.  

Szűz

Van olyan alkalmazás vagy időgazdálkodási program, ami segíthet jobban megszervezni projektjeidet, a munkádat és a magánéletedet. A csillagok arra biztatnak, hogy használd bátran és tedd könnyebbé az életedet!  

Mérleg

Egy eseményen való részvételen ma megismerkedhetsz valakivel, aki munkát ajánlhat, ami egyben előrelépési lehetőség is. A mai napon érdemes szétküldeni az önéletrajzodat, ha munkahelyet váltanál, mert hamar kapkodni kezdenének utánad.  

Skorpió

Merre tartasz a karrieredben?  Mi kell az előléptetéshez? A csillagok ma segítenek megtalálni azokat a lehetőségeket kedves Skorpió, amiknek a segítségével beindíthatod a karrieredet és elérheted a céljaidat. 

Nyilas

Tudod, mihez tökéletes ez a nap? Hogy kipróbálj valami újat! Holnap is lehetsz te a munka hőse attól még, hogy ma lazábbra veszed a napot és munka után elmentek egy szabadulószobába vagy falat mászni. 

Bak

Ma fantasztikus ötletek juthatnak az eszedbe, amiknek a segítségével jelentős pénz ütheti a markodat. Üzletemberként vagy vállalkozóként most könnyen megcsinálhatod a szerencsédet.  

Vízöntő

Egy jó mentor sok mindent megtanít az üzletről, a lehetőségeidről és arról, hogy hova helyezd el energiádat és figyelmedet. Szerencsédre Vízöntő, ma találkozhatsz a megfelelő személlyel.  

Halak

Gyógyítsd meg magad, hogy másokat is tudj gyógyítani. Ma megtalálod a tökéletes módszert, amivel begyógyíhatod a lelki sebeidet. Ez a hét gyógyulási időszak lehet számodra, Halak, és segít elfogadásra, megingathatatlan magabiztosságra találni. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves