Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a szerelmi életében nagy változások állnak be

2024. február 05.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szakítás szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy veszekedés
3 csillagjegy, akinek a szerelmi életében nagy változások állnak be
© Shutterstock

A bolygóállás a párkapcsolatokat is befolyásolja egy-egy csillagjegy életében.


Úgy tűnik, a Merkúr komoly hatást gyakorol néhány csillagjegy magánéletére, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy kifejezetten békés időszak vár rájuk.

Egyeseknél most jön el az a pont, amikor szeretnének kilépni a rosszul működő párkapcsolatból, ez pedig konfliktusokat okozhat. Ugyanakkor olyanok is lesznek, akiknél éppen most indul el egy pozitív folyamat, ami egy új kapcsolat kialakulását is elősegíti.

Nézd meg, te mire számíthatsz a csillagoktól!

3 csillagjegy, akinek megváltozik a szerelmi élete

Oroszlán

A napokban úgy érzed, elvesztetted a türelmed, és ha egy ideje egyébként sincs minden rendben köztetek a partnereddel, akkor most úgy dönthetsz, hogy véget vetsz ennek a helyzetnek. Légy kíméletes, és hallgasd meg őt is, mert előfordulhat, hogy nem mindenben van igazad. Ha végre őszintén tudtok egymással beszélgetni, akár a folytatásra is van esély, de ha mégis szakításra kerülne sor, akkor is békében tudtok elválni.

Vízöntő

Kicsit talán belefáradtál a régi párkapcsolatodba, és a társad okolod azért, mert unalmasnak érzed a mindennapjaitokat. Azonban ne felejtsd el, hogy ehhez két ember kell, és valószínűleg te sem tettél meg mindent azért, hogy a másik fél jól érezze magát melletted. Ha most egyedüllétre vágysz, ne kínozd őt sem, inkább engedd, hogy boldog legyen valaki más mellett.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Halak

Végre nyitott vagy egy új kapcsolatra, de néha eszedbe jut, hogy talán az exeddel kéne folytatnod. A csillagok állása szerint ez a lehető legrosszabb ötlet. Ne a kényelmes és könnyűnek vélt megoldásokra törekedj. Merj bátran belevágni valami teljesen újba, mert csak így kamatoztathatod azt a tudást, amit a korábbi hibáidból tanultál.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves