Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 29.: A Skorpió ma óriásit koppan, a Vízöntő régi álma teljesül

2024. február 29.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. február 29.: A Skorpió ma óriásit koppan, a Vízöntő régi álma teljesül
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma néhány kivételtől eltekintve borús nap vár a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Komoly kellemetlenségek adódhatnak az otthonod tájékán. Lehet, hogy balesetveszélyes helyzet áll fenn vagy valami elromlott és mielőbb meg kellene javítani. A legjobb, ha szakértőt hívsz a probléma megoldásához.

Bika

Egy vagy több munkatársad a mai napon meglehetősen ideges vagy levert lehet, és ez valószínűleg hatással van a teljesítményükre. A kérdéses kollégáid nem nagyon fognak kommunikálni, ezért a legjobb, ha szemet hunysz ma a hibáik felett, ha nem túl kirívóak.

Ikrek

A múltbeli pazarló költekezés most visszaüthet, Ikrek. Előfordulhat, hogy váratlan kiadások merülnek fel, és fejtörést okozhat, honnan szerezd meg a szükséges összeget, vagy hogyan csoportosítsd a meglévő keretedet.

Rák

Unalom és a nyugtalanság sújthat ma téged, Rák. Érzed, hogy ki kellene törni a szürke hétköznapokból. El kell menekülni és kalandot keresni. Érdemes lehet valamilyen kirándulást megtervezni a közelgő hétvégére.

Oroszlán

Ma nagyon fókuszált és figyelmes leszel. Ne lepődj meg, ha azon kapod magad, hogy a szokásosnál is jobban érzékeled a környezeted gesztusait, ki nem mondott szavait. Ez egy jó nap arra, hogy többet tudj meg másokról.

Szűz

Ma pénzzel kapcsolatos aggodalmak járhatnak a fejedben, Szűz. Váratlan kiadások csonkíthatták meg a tartalékaidat, és azon töprenghetsz, hogyan tudsz elegendő pénzt összegyűjteni ahhoz, hogy túljuss ezen a nehéz helyzeten.

Mérleg

A munkahelyi kudarcok kissé depresszióssá és aggódóvá tehetnek. Ne aggódj, Mérleg; minden rendben lesz. Tekintsd ezt egy leküzdendő kihívásnak. Nincs olyan nehézség, amire ne találnál megoldást.

Skorpió

Ma egy esemény megrendítheti a régóta dédelgetett hitrendszeredet, Skorpió. Emiatt egy pillanatra zavartnak és kissé kiábrándultnak érezheted magad. Ugyanakkor ez az információ új ajtókat nyithat meg előtted.

Nyilas

Egy olyan feladat, amelyen régóta dolgozol, ma megakadhat, rajtad kívül álló körülmények miatt. Valószínűleg eléggé frusztrált lehetsz emiatt, Nyilas, mivel úgy tűnik, semmit sem tehetsz a dolgok felgyorsításáért.

Bak

Hajlamos vagy arra, hogy te legyél önmagad legrosszabb kritikusa, Bak, és ma is az leszel. A munkahelyeden a közelmúltban bekövetkezett kudarcok miatt kétségek merültek fel benned a képességeiddel kapcsolatban.

Vízöntő

Készülj fel, Vízöntő, mert a karriereddel kapcsolatos régi álmod ma végre valóra válhat. Először talán el sem hiszed. Keményen dolgoztál azért, hogy ott legyél, ahol most vagy, és ez csak a kezdet!

Halak

A mai napon kerülj mindenféle pénzügyi manővert, Halak. Nem alkalmas ez a nap arra, hogy kölcsön adj vagy befektess. Az lenne a legjobb, ha kerülnéd a költekezést. Ma még egy szimpla bevásárlásnál is érdemes odafigyelned, nehogy kellemetlenség érjen.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves