Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek megváltozik a szerelmi élete a héten

2024. február 25.

2 perc olvasás

ELLE

bolygóállás horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek megváltozik a szerelmi élete a héten
© Shutterstock

Egy-egy csillagjegy sorsfordító változásokra számíthat a napokban.


Az Uránusz és a Hold együttállásának köszönhetően néhány csillagjegy romantikus napoknak nézhet elébe.

Most minden a flörtölésről és a szenvedélyről szól, ez pedig az egész életüket felpezsdíti. Ha pedig nem akarnak mindenáron megfelelni, egyszerűen csak magukat adják, akkor hosszú ideig tarthat a boldogságuk.

Nézd meg, te is ott vagy-e a szerencsések között!

3 csillagjegy, akinek a szerelem uralja a napjait

Bika

Imádod az érzést, amikor végre hazaérsz a szerelmedhez. Egyre fontosabb számodra a család, a béke és a szeretet, a partnered pedig teljesen egyetért veled abban, hogy ez jelenti az igazi boldogságot. Ketten egy olyan biztos alapot hozhattok létre, amire bármikor támaszkodhattok. A következő időszakban töltsetek együtt minél több időt, és élvezzétek ki a szerelem gondtalan napjait!

Skorpió

Néha a partnered előtt sem beszélsz az érzelmeidről, mert szeretnéd, ha mindig erősnek látna. Most azonban könnyebb számodra a kommunikáció, és kellemes meglepetésben lehet részed, ugyanis a társaddal gördülékenyen beszélhettek meg olyasmit is, ami benned már régóta feszültséget okozott. Tökéletes párost alkottok, ez pedig hatalmas boldogsággal tölt el.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Nem az a típus vagy, aki könnyen beilleszkedik, és nem is akarsz átlagossá válni, aki elvegyül a tömegben. Ez sok szempontból segíti az életed, a szerelemben azonban nehézségekbe ütközhetsz, mert egy pillanatig sem vagy hajlandó megfelelni a veled szemben támasztott elvárásoknak. Ám most olyasvalakivel találkozol, akinek a kedvéért bármit megtennél – és ez még hosszú ideig így is marad, mert ő lesz életed legnagyobb szerelme.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves