Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 28.: A Bikának hatalmas csalódást okoz a kedvese, a Rák örömteli hírt kap a munkahelyén

2024. február 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. február 28.: A Bikának hatalmas csalódást okoz a kedvese, a Rák örömteli hírt kap a munkahelyén
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ma túlterheltek lehetnek a csillagjegyek, ami miatt nap végére kimerülnek és ki is borulhatnak. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ne lepődj meg, ha a mai napon hirtelen mindenki találkozni akar veled, Kos. Rendben van, hogy szívesen töltenéd velük az idődet, de ma nem célszerű mellőzni miattuk a kötelezettségeidet, és a pihenésről sem kellene lemondanod.

Bika

Hatalmas csalódást okozhat ma a szerelmed. Talán számítottál rá vagy reménykedtél abban, hogy megtesz valamit, de nem így történt. Próbáld megérteni a helyzetét mielőtt rossz véleményt alkotnál róla.

Ikrek

Számíthatsz arra, hogy ma rengeteg feladattal bíznak meg a munkahelyeden és a magánéletedben egyaránt. Próbálj meg mindent a lehető leggyorsabban elvégezni, hogy jusson elég időd önmagadra is.

Rák

Ma előléptetésről, fizetésemelésről vagy izgalmas munkahelyi kihívásról kaphatsz hírt. Bár ez olyasvalami, amire már régóta vágytál, előfordulhat, hogy mégsem érzed áldásnak. Valószínűleg csak az önbizalomhiányod miatt látod sötéten a dolgot.

Oroszlán

A pénz és a barátság ritkán keveredik, ezt tartsd szem előtt, mikor ma kölcsönkérnek tőled. Bármennyire is szeretsz segíteni másoknak, nem árt, ha tudod, hogy ez most akár rosszul is elsülhet.

Szűz

Rengeteg munkát sózhatnak a nyakadba, és közben rettentően zavar, hogy az otthonod is szalad. Miért nem kérsz segítséget? Ha egymagad igyekszel mindent elintézni, akkor nagyon sokára végzel és megvan az esélye annak, hogy teljesen kiborulsz.

Mérleg

Ma egy kicsit frusztrált lehetsz, Mérleg. Olyan feladatokkal bíznak meg, amiket a hátad közepére sem kívánsz és talán ugyanez igaz az emberekre is, akikkel találkoznod, beszélned kell. Jutalmazd meg magadat este!

Skorpió

Ha túlzásba vitted a tegnap esti mulatozást, dőzsölést vagy az utóbbi időben túlhajtottad magad, akkor ma bizony számolnod kell a következményekkel. Amennyiben csak a tegnapi mulatozásról van szó, légy türelmes magaddal, de ha a túlhajszolt életedtől szenvedsz, akkor ideje lenne változtatni.

Nyilas

Kétségtelenül sok munka vár a ház körül, de nem kell mindennel egy nap alatt végezned. A padló súrolása és a bútorok leporolása helyett elkezdhetnéd beszerezni a tavaszi kiegészítőket, mivel hamarosan aktuálisak lesznek.

Bak

Valószínűleg ma nem érzed magad a legjobban, Bak. Lehet, hogy rosszulléted a túlhajszolt életmódodnak köszönhető és a rendszertelen étkezéseknek. Nem gondolod, hogy ideje lenne ezen változtatni?

Vízöntő

Van olyan, hogy túl őszinte, Vízöntő. A múltban már megtapasztaltad, hogy mikor kimondtad a teljes igazságot, fájdalmat okoztál vele. Ma próbálj egy kis tapintatot és diplomáciát gyakorolni.

Halak

Ma nem akarsz mást, mint egyedül lenni. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, Halak, otthon kellene maradnod vagy minimalizálni annak a lehetőségét, hogy elérjenek telefonon. Ám ez egy olyan nap, amikor mindenki téged akar.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves