Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 27.: A Kosnak élete kalandjában lesz része, a Mérleg megnyomja a reset gombot

2024. február 27.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. február 27.: A Kosnak élete kalandjában lesz része, a Mérleg megnyomja a reset gombot
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint a Hold a Mérlegben segít közelebb kerülni a csillagjegyeknek önmagukhoz és a céljaikhoz. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ki gondolná, hogy a hét eleje lehet olyan izgalmas, mint amilyen a mai nap lesz? Különleges kalandok és meglepetések várnak rád, meglehet, hogy a barátaid oldalán vagy egy olyan férfi mellett, akivel hirtelen egymásba szerethettek.

Bika

Készen áll egy mozgalmas és produktív napra, de ne felejts el időt szakítani a szórakozásra, még akkor is, ha sok munkád van. Az élet túl rövid ahhoz, hogy csak munkából álljon, és ne legyen játék. Még ha egész nap is dolgozol, este akkor is lepd meg magadat valamivel!

Ikrek

Térj le a kitaposott ösvényről, és próbálj ki valami új dolgot! A Hold belép a Mérlegbe, a kreativitás és a szórakozás házába. Menj el egy karaoke bárba a barátaiddal, fess a szabadban, vagy próbálj ki valamit, amit nemrégiben láttál a TikTokon.

Rák

Az életnek az egyensúlyról kell szólnia, és ideje lenne nemcsak másokra, meg a munkádra, hanem önmagadra is fókuszálnod. A Hold belép a Mérlegbe, az otthon és a család házába, és tökéletes lehetőséget biztosít ahhoz, hogy saját magadat helyezd az első helyre.

Oroszlán

Légy nyitott, őszinte, és ne felejtsd el mindig kimondani, amit érzel. Mivel a Hold belép a Mérlegbe, a kommunikáció házába, képes vagy félelem nélkül beszélni, és finoman, de egyértelműen találni a gondolataidat.

Szűz

Nagyon jól alakulnak a pénzügyeid. Ha gyűjtesz valamire, vagy csak szeretnél kilábalni az anyagi gondokból, akkor ma már megláthatod a fényt az alagút végén, és nagyon elégedett leszel. Hamarosan meglesz az összeg, amire szükséged van!

Mérleg

A Hold belép a jegyedbe, és itt az ideje annak, hogy mások helyett önmagadra fókuszálj. Ez egy nagyszerű alkalom, hogy megnyomd a reset gombot az életedben. Szóval Mérleg, min szeretnél változtatni?

Skorpió

Az életben nem minden dolog látható szabad szemmel, beleértve az emberek szándékait is. Amikor a Hold belép a Mérlegbe, a harmadik szemed és a pszichikai képességeid tetőznek, és olyat is megtudhatsz másokról, amit nem árulnak el.

Nyilas

A Hold belép a Mérlegbe, a barátságok házába, így a következő néhány nap tökéletes ahhoz, hogy kiéld a társaságkedvelő, pezsgő és nyitott oldaladat. Izgalmas beszélgetésekből nem lesz hiány!

Bak

Bár nem szeretsz csoportban dolgozni, ma mégis úgy fogod érezni, hogy meg lenne az előnye, ezért szorgalmazni fogod, hogy összedolgozz másokkal, de legalábbis segítséget kérj a céljaid megvalósításához.

Vízöntő

Lehetőséged adódik olyan témákban elmélyülni kedves Vízöntő, amik jelenleg rendkívül érdekesek számodra. Sőt, ma az is felmerül benned, hogy továbbtanulj és a közel jövőben szakmát válts.

Halak

A Hold belép a Mérlegbe, a titkok házába, és ma valószínűleg segítened kellene egy barátodnak megoldani egy bonyolult kapcsolati problémát. Te vagy a legjobb, aki ezt megteheti, ezért ajánld fel bátran a támogatásodat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves