Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. február 26.: Az Ikrek felér a csúcsra a munkahelyén, a Bakot hatalmas szerencse éri

2024. február 26.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. február 26.: Az Ikrek felér a csúcsra a munkahelyén, a Bakot hatalmas szerencse éri
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint sikeres napra számíthatnak a csillagjegyek, de néhányuknak nem árt óvatosnak lenni. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Árad belőled a szenvedély és egész nap arról álmodozol, hogy este a pároddal fogsz romantikázni. Ha teheted, tervezd meg az estét, és engedd bátran szabadjára a fantáziádat.

Bika

Ma pletykák kaphatnak szárnyra. Bár igaz, hogy van némi igazság bennük, de eléggé kiszínezték őket. Éppen ezért, ne kapkodj el semmit és ne is hagyd, hogy a hallottak hatással legyenek rád, amíg nem tudod az igazságot.

Ikrek

Ugye nem félsz a magasságtól, Ikrek? Ugyanis ma valószínűleg több lépcsőfokot is megmászhatsz a vállalati ranglétrán. Úgy tűnik, az elmúlt hónapokban végzett kemény munkád meghozta gyümölcsét.

Rák

Készen állsz a változásra, Rák. Nem arról van szó, hogy elégedetlen vagy a munkáddal vagy a környezeteddel, hanem arról, hogy vágysz az új kihívásokra. Éppen ezért készen állsz munkahelyet vagy szakmát váltani.

Oroszlán

Természetesen vannak előnyei és hátrányai is a magas szintű intuíciónak. Ma úgy érezheted, hogy néhány gondolat vagy érzés túlságosan eluralkodik rajtad, de nem érted, miért. Talán azért, mert nem is a te érzéseid és gondolataid…

Szűz

Vigyázz magadra, Szűz. Hajlamos vagy túlzásba vinni a dolgokat: túl sokat dolgozol, bulizol vagy éppenséggel költekezel. A társasági életed felpörög, de hagynod kell magadnak egy kis időt a pihenésre és lehetnél óvatosabb is a költekezéssel.

Mérleg

Meglehet, a kollégák egy kicsit frusztráltak, Mérleg. Gondosan meg kell válogatnod a szavaidat. Ha úgy érzed, tojáshéjakon kell sétálnod a jelenlétükben, akkor pláne. Azt is tartsd szem előtt, hogy a mai nap nem alkalmas bármiféle építő kritika kifejezésére.

Skorpió

Bárki, akivel ma találkozol, valószínűleg különösen érdekes lesz számodra. A kíváncsiságod és kalandvágyad felpörög. Kedved támadhat kirándulni, romantikázni, izgalmasabb életet élni.

Nyilas

Kreativitásod ma minden idők csúcsán van, Nyilas. Megjön az inspiráció ahhoz, hogy belevágj néhány hosszú távú kreatív projektbe, és szerencsére van elég energiád a megvalósításhoz. Itt az ideje, hogy megtedd a kezdő lépést!

Bak

Feltétlenül nyisd meg az e-mailjeidet, és vedd fel a telefont, Bak, mert valószínűleg érdekes információkat kapsz egy barátodtól vagy ismerősödtől. Előfordulhat, hogy közvetve vagy közvetlenül de hatalmas szerencse ér.

Vízöntő

Meleg és barátságos munkahelyi környezetre számíthatsz ma, Vízöntő. Élvezd a munkatársaiddal folytatott beszélgetéseket, de ne vegyél semmit névértéken. Lehet, hogy van köztetek valaki, aki próbál neked keresztbe tenni.

Halak

Heves szenvedély szabadul fel benned, Halak. Nehezen tudsz ellenállni a késztetésnek, hogy elbújjatok valahol a kedveseddel távol a világ zajától, és csak egymásra fókuszáljatok. Talán tényleg ezt kellene tennetek!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves