Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 5: A Bikát meglepik a barátai, az Oroszlán nagy nap elé néz

2024. április 05.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. április 5: A Bikát meglepik a barátai, az Oroszlán nagy nap elé néz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma sokat tehetnek magukért a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A karriered virágozhat a mai bolygóenergiák hatására, különösen, ha távolról dolgozol vagy szeretnél. Tehát, ha olyan új állást keresel, ami lehetővé teszi a hibrid vagy távoli munkavégzést, ma sikerrel járhatsz. 

Bika

A barátaidnak köszönhetően kellemes élményekben lesz részed. Sőt, a mai napon új barátokra is szert tehetsz, és olyan előnyös kapcsolatokat is kialakíthatsz, amiknek később nagy hasznát veszed. 

Ikrek

Mit szeretnél megtanulni, Ikrek? A Hold a Halak jegyében ma a tökéletes alkalom arra, hogy felfrissítsd tudásodat, és tanulj. Ahhoz is kiváló ez a nap, hogy továbbképezd magad abban, amiben már nagyon jó vagy. 

Rák

Van egy közös számlád valakivel, Rák? A mai nap alkalmas arra, hogy átnézd a bankszámlakivonatokat, és megbizonyosodj arról: minden úgy néz ki, ahogy kell. Ma minden pénzzel kapcsolatos ügyet könnyedén kezelhetsz. 

Oroszlán

Sokféle dolgot tanulhatsz, rengeteget elmélkedhetsz, de eljött az idő, amikor cselekedned kell. Egy helyzetnek itt a vége, és úgy lehet kijutni belőle, ha filozofálás helyett megteszed, amit tenned kell. Nagy nap lesz számodra a mai.

Szűz

Ez egy nagyszerű nap arra, hogy megold a mindennap sújtó, apró problémákat, amiket például a rossz időbeosztás okoz vagy a helytelen szokások. Ma sokat tehetsz azért, hogy javuljon az általános életminőséged.  

Mérleg

Ma szerencsére gyorsan eltelik a nap a munkahelyeden. Ha szabadnapod van, akkor pedig csinálj valami olyat, amit ritkán vagy egyáltalán nem teszel. Menj ki és tölts időt a természetben, vagy ugorj be egy menhelyre és játssz egy kicsit a kisállatokkal. Jót fog tenni a lelkivilágodnak! 

Skorpió

Ez egy csodálatos nap arra, hogy olyan dolgokat csinálj, amikre rég nem jutott időd vagy amit minden héten vársz. Üljetek le társasozni a családdal vagy darálj le egy minisorozatot. Olyan dolgot válassz, ami igazán jólesik.

Nyilas

A „milyen kellemes meglepetés” lehet a legkedvesebb, amit ma hallasz, ha úgy döntesz, felkeresed régi barátaidat és családtagjaidat, vagy egyszerűen csak kedves leszel másokkal. Nagyon hálásak lesznek neked!

Bak

Ez a nap ideális arra, hogy közelebb kerülj a kollégákhoz és jobb kapcsolatokat építs ki velük. De ugyanez a helyzet akkor is, ha üzleti partnerekkel dolgozol vagy vállalkozóként a vendégeiddel, vásárlóiddal szeretnél szorosabb köteléket kialakítani. 

Vízöntő

Néha el kell távolodnod a múlttól, és egyszerűen el kell fogadnod a történteket. Ma készen állsz arra, hogy abbahagyd a szenvedést azon dolgok miatt, amiket nem tudsz irányítani. Ez a nap a világos és jól meghatározott határok kitűzésére is alkalmas.

Halak

Ez a te napod, szóval, ragyogj! A Hold a jegyedben támogat abban, hogy törődj a szükségleteiddel. Itt az ideje időpontot kérni a fodrásztól, házi welllness-napot tartani vagy találkozni egy rég nem látott baráttal. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves