Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bolygómozgás

3 csillagjegy, aki a Plútónak köszönheti a szerencséjét

2024. április 04.

1 perc olvasás

ELLE

bolygóállás horoszkóp szerencse 3 csillagjegy Plútó
3 csillagjegy, aki a Plútónak köszönheti a szerencséjét
© Shutterstock

Néhány csillagjegy életét a bolygómozgások határozzák meg a következő napokban.


Egy-egy csillagjegy számára hatalmas szerencsét hozhat a Plútó és a Hold együttállása, ehhez azonban az is szükséges, hogy nyitott szemmel járjanak.

Egyesek szakmai sikerekre számíthatnak, míg másoknak a pénzügyi helyzete rendeződik, és olyanok is akadnak, akik az ingatlannal kapcsolatos ügyleteiket megnyugtató módon zárhatják le.

Nézd meg, te is ott vagy-e köztük!

3 csillagjegy, akinek a Plútó hoz szerencsét

Bika

A kényelem és az élet élvezete olyasmi, ami fontos értéket képvisel az életedben, amivel nincs is semmi probléma. Keményen megdolgozol a vagyonodért, de szereted kiélvezni ennek minden előnyét, most pedig lehetőséged is nyílik arra, hogy az élet pozitív oldalát lásd. Egy olyan utazás kerül kilátásba, amiről korábban nem is álmodtál, ám hamarosan valóra válhat.

Oroszlán

A szerelmi életed igazán harmonikus, így most egyre inkább a szakmai előmeneteled foglalkoztat. Szorgalmas és nagyravágyó vagy, ami a feletteseidnek is feltűnt, és egy olyan új pozícióba helyezhetnek, ami bár új kihívásokat tartogat, de hosszú távon sokkal jobban fogod magad érezni benne.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Rák

Az anyagi helyzeted pozitív irányba változik a közeljövőben, ami nagy örömmel tölt el, ugyanis az anyagi biztonság mindig is fontos volt számodra. Nem is számítottál ezekre a pluszjövedelmekre, azonban fontold meg jól, hogy mire költesz, mert most a vásárlás helyett érdemes inkább takarékoskodnod: a hónap második fele ideálisabb lesz a költekezésre.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves