Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Jupiter segíti a szerelmi életét

2024. április 03.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp jupiter szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Jupiter segíti a szerelmi életét
© Shutterstock

Az aktuális bolygóállás néhány csillagjegy magánéletében komoly változásokat idézhet elő.


A Jupiter mozgásának köszönhetően bizonyos csillagjegyek nagy sikerekre számíthatnak a szerelemben a következő napokban.

Egyeseknek sikerül tisztázniuk a régóta fennálló problémákat, míg mások végre rátalálhatnak a társukra. A béke és az egymás iránti tisztelet kinyilvánítása azonban nélkülözhetetlen ahhoz, hogy ideálisan alakuljon az életük.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e a szerencsések között!

3 csillagjegy, aki romantikus napokra számíthat

Rák

Most először sikerül elfogadnod, hogy bizonyos dolgokat nem tudsz irányítani, és felesleges ezek miatt aggódnod. Amint ezt felismered, a vitás helyzetekre is máshogyan reagálsz. Sokkal nyugodtabb vagy, ami megkönnyíti a partnereddel való kommunikációt is, és végre sikerül megbeszélnetek a nézeteltéréseiteket.

Nyilas

Magabiztosabbnak érzed magad, mint valaha. Ez sokat segít abban, hogy végre merj kezdeményezni. Már régen megtetszett valaki, de nem küldtél neki egyértelmű jeleket. Most már elhiszed, hogy elég értékes és szeretetreméltó vagy, a kisugárzásod pedig sokakat rabul ejt a héten.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Megteremted az ideális körülményeket ahhoz, hogy romantikus hangulatba kerüljetek a tásaddal. Erre már nagy szükségetek volt, élvezzétek ki ezeket a napokat! Bár most harmonikusan működik a közös életetek, ne feledd, hogy időről időre tennetek kell azért, hogy ez az áldásos állapot fenn is maradjon!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves