Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 30.: A Kosból mindenki akar magának egy darabot, a Halak megdöbbentő pletykát hall

2024. április 30.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. április 30.: A Kosból mindenki akar magának egy darabot, a Halak megdöbbentő pletykát hall
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ma küzdelmes, nyugtalanító napja lesz a csillagjegyeknek vagy ha nem maguk miatt, akkor más miatt fognak aggódni. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma a figyelem középpontjába kerülhetsz, Kos. A barátok különösen kíváncsiak rád, egy-egy tapasztalatodra, és szeretnék, ha mesélnél magadról. Élvezd ki, hogy ennyire számítasz nekik, és mindenki veled akar lenni.

Bika

Elkezdhetsz valamilyen spirituális területtel foglalkozni, például asztrológiával, numerológiával vagy más izgalmas témával, Bika. Elsőre bonyolultnak vagy túl összetettnek tűnhet, de ez ne vegye el a kedvedet!

Ikrek

Egy barátod nagyon rossz hangulatban van. A nap folyamán kísértést érezhetsz arra, hogy megpróbáld kinyomozni, mi történik vele. Számíts rá, hogy valószínűleg több lesz a kérdés, mintsem a válasz.

Rák

Egy barátodnak vagy a szerelmednek szüksége lehet a tanácsodra, Rák, és szeretne megbeszélni veled néhány dolgot, amit elsőre talán nem igazán értesz. Addig ne adj neki tanácsot, amíg nem látod át teljesen a helyzetet.

Oroszlán

Ma talán olvashatsz egy érdekes könyvet vagy cikket, ami egy bizonyos dologgal kapcsolatban elbizonytalaníthat téged. Mielőtt bármit is tennél, végezz kutatást a témában vagy esetleg fordulj szakemberhez.

Szűz

A múltból feltörő emlékek és érzelmek kreativitásra sarkallnak, Szűz. Jó ötlet lehet kiírni magadból az érzéseket, vagy esetleg színezni, rajzolni. Ezek a módszerek segíthetnek feloldani a traumákat.

Mérleg

Egy terület, ami mostanában különösen foglalkoztat, nehezebbnek bizonyulhat, mint gondoltad volna, Mérleg. Ha van rá mód, keress fel egy szakértőt, akinek nagyobb a rálátása a témára és felvilágosíthat.

Skorpió

Valaki szívességet vagy segítséget ajánl neked egy problémád megoldásához, de érzed, hogy nem szívből teszi. Természetesen megteheted, hogy ennek ellenére is elfogadod a támogatást és majd alkalomadtán viszonzod.

Nyilas

Pénzzel kapcsolatos papírmunkát vagy ügyeket kell intézned, és persze szívesebben foglalkoznál valami mással, kedves Nyilas. Ahelyett, hogy megpróbálnál megszökni előle, inkább igyekezz letudni, utána pedig jöhet a jól megérdemelt szórakozás és pihenés!

Bak

Valamilyen szerződés ma alapos megfontolást igényelhet, Bak. Lehet, hogy kissé nehezen érthető, mivel tele lehet apróbetűs részekkel és jogi szövegekkel. Ne félj megkérni valakit, aki egy kicsit hozzáértőbb, hogy magyarázza el neked, mi van odaírva. 

Vízöntő

Meglehetősen nyugtalanító gondolatokat oszthat meg veled egy barátod vagy rokonod. A probléma az, hogy nem hajlandó mindent megosztani veled, és hiába erőltetnéd, akkor sem tenné. Meg kell várnod, amíg teljesen megnyílik.

Halak

Egy barátról szóló pletyka ma eljuthat a füledbe, Halak, és elsőre kissé megdöbbentőnek tűnhet. Fontos, hogy ne higgy el mindent addig, amíg nincs rá bizonyíték vagy nem beszéltél a barátoddal.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves