Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 22: A Nyilas legyen óvatos, a Bak úgy érzi, megtalálta a Nagy Ő-t

2024. április 22.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria
Napi horoszkóp, 2024. április 22: A Nyilas legyen óvatos, a Bak úgy érzi, megtalálta a Nagy Ő-t
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint a csillagok önismeret gyakorlására buzdítják a zodiákus tagjait. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az egyik nagy feladatod az életben, hogy azzá a vezetővé válj, aki lenni szeretnél. Ezt ma gyakorolhatod is a munkahelyeden és a magánéletedben is, mert minden területen szükség lehet az útmutatásodra.

Bika

Nem árt, ha tudod, Bika: nagy súlya van a szavaidnak. Ma kétszer is gondold meg, hogyan fejezed ki magad, nehogy akaratlanul is megbánts másokat. Meglehet, te tréfának szánsz valamit, de talán valaki másképp értelmezi az elhangzottakat.

Ikrek

Ha vannak olyan feladatok, szívességek, amikkel el vagy maradva, akkor érdemes lenne ma elővenned őket. Nemcsak az esetleges határidők miatt, hanem mert a mai napon könnyen és gyorsan túl lehetnél rajtuk.

Rák

Boldogtalannak érzed magad, Rák? Előfordulhat, hogy nem veszel tudomást bizonyos dolgokról és ezek okozzák a bajt. Érdemes lehet elmerülnöd az önismeretben, illetve önfejlesztésben, akár egyedül, akár szakember segítségével.

Oroszlán

Gondold át, mit értél el az utóbbi években és mennyi valósult meg a terveidből. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy mérlegeld és felülvizsgáld a döntéseidet. Mi működött jól? Mit csinálnál ma másképp? Hogyan lehet most javítani rajta?

Szűz

A jó barátok teljessé teszik az életet. Lehet, hogy túlságosan magadra, a problémáidra koncentrálsz, és megfelejtkezel a barátokról. A mai nap lehetőséget biztosít a régi kapcsolatok felfrissítéséhez, de akár új kötelékek kialakításához is.

Mérleg

Szeretnél felmászni a vállalati ranglétra tetejére, de hogyan jutsz el odáig? Ma fontos felismerést teszel a karriereddel kapcsolatban. Itt az ideje, hogy higgy magadban, de annak is, hogy kristálytisztán lásd a jövődet, és tudd, miért kellene keményen dolgoznod!

Skorpió

Soha nem késő valami újat tanulni. Talán szeretnél megtanulni tortacsodákat sütni vagy ékszereket készíteni. A mai nap bátorságot ad, hogy bele merj vágni egy új terület elsajátításába. Gyerünk, Skorpió!

Nyilas

Néhány titkot a legjobb, ha nem osztasz meg másokkal, legfeljebb hivatalos személynek vagy egy lelki segítőnek. Nem csak arról van szó, hogy nem értenének meg, hanem akár bajba is kerülhetsz, Nyilas, ha nem a megfelelő emberrel osztod meg.

Bak

Nagyon boldog vagy Bak, és sokkal csodásabban alakul a kapcsolatod, mint azt gondoltad volna. Igazán pozitív visszajelzéseket kapsz a párodtól, ami azt engedi sejtetni: talán megtaláltad az igazit.

Vízöntő

A mai napon átgondolod a szokásait, és eltöprengsz azon, mik akadályozhatnak vagy éppen segíthetnek az előrehaladásban. Tenni is fogsz pár hasznos, értékes felismerést.

Halak

Több új dolgot tudhatsz meg ma önmagaddal kapcsolatban, és ez arra fog késztetni, hogy átalakítsd a környezetedet. Most hajlamos vagy átformálni a kapcsolatrendszeredet, de még az élőhelyedet is ahhoz, hogy önazonosabb legyél.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves