Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 19: A Skorpió ma megváltoztathatja az életét, a Bakra romantikus találkozás vár

2024. április 19.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. április 19: A Skorpió ma megváltoztathatja az életét, a Bakra romantikus találkozás vár
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint a ma kezdődő Bika hava csodás pillanatokkal lepi meg a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Mozgalmas Kos szezont tudhatsz magad mögött. Használd a Bika havának első napját arra, hogy felsorold azokat a személyes projekteket és ötleteket, amikre összpontosítani szeretnél a következő 30 napban.

Bika

Beköszöntött a szezonod, Bika! Éppen ezért itt az ideje elvarrni a függőben lévő szálakat, hogy utána azzal foglalkozhass, amivel igazán szeretnél. Sőt, hamarosan lehetőséged lesz változtatni azon, amivel jelenleg elégedetlen vagy.

Ikrek

A csillagok arra biztatnak: foglalkozz többet a baráti kapcsolataiddal. Pont itt lenne az ideje annak, hogy megháláld a jelenlétüket és mindazt, amit adtak neked és egyúttal kiélvezd a pozitív energiájukat, amit megosztanak veled.

Rák

Ideje frissíteni az önéletrajzodat, Rák! Ha új állásra vágysz, akkor add be a jelentkezésedet a kiszemelt helyekre. Amennyiben szeretsz ott maradni, ahol vagy, új lehetőséget kaphatsz, és akár elő is léptethetnek.

Oroszlán

Tökéletes nap ez a mai ahhoz, hogy átgondold a jövődet. Rengeteg nagyszerű dolgot értél el ebben az évben, és most ideje készíteni egy kis áttekintést az életedről, és egyúttal terveket kreálni az új céljaid megvalósításához.

Szűz

Tedd különlegessé a Bika havának első napját azzal, hogy azzal töltöd, akit szeretsz. Nemcsak azért, hogy megerősítsétek a kapcsolatotokat, hanem amiatt is, mert eszetekbe juthat egy közös terv, amit érdemes lenne megvalósítanotok.

Mérleg

A legszívesebben ki sem lépnél hazulról. Ha teheted, maradj otthon, de ha nincs rá mód, akkor munka után kuckózz be és add meg magadnak, amire vágysz: az otthonod melegségét, a pihenést, és hogy akár elolvass egy jó könyvet, miközben egy pohár bort kortyolgatsz.

Skorpió

Soha nem késő belevágni valamibe vagy újrakezdeni valamit. A Bika havának első napján rájöhetsz, hogy van valami, amin most változtatnod kell. Talán egy apró változtatás segíthet abban, hogy hatalmas változást érj el az életedben.

Nyilas

Légy kreatív, és engedd meg magadnak, hogy különféle dolgokkal foglalkozz. Ma érdemes belevágni egy új művészi projektbe. Talán szeretnél rajzolni, kifesteni a szobádat, vagy dalt írni. Engedd szabadjára a fantáziádat, Nyilas!

Bak

Ez egy nagyszerű nap ahhoz, hogy rád találjon a szerelem, Bak! Érdemes kimozdulnod otthonról, mert épp ott találkozhatsz valakivel, ahol a legkevésbé várnád.

Vízöntő

A mai napon hatalmas terhek kerülhetnek le a vállaidról, Vízöntő. A Bika havának első napján őszintén beszélgethetsz valakivel, és ez elősegíti a lelki gyógyulásodat. Végre szabadnak és boldognak fogod érezni magad.

Halak

A Bika hava első napján ügyelj arra, hogy ne költekezz túl sokat, még akkor sem, ha úgy érzed, jó célt szolgál. Érdemes mindenféle nagyobb beruházást és vásárlást a jövő hétre tartogatni, miután véget ért a Merkúr retrográd.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves