Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. április 12: Az Ikreknek meglepetést tartogat a mai nap, a Szűz ajándékot kap

2024. április 12.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. április 12: Az Ikreknek meglepetést tartogat a mai nap, a Szűz ajándékot kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint a mai nap szerencsés fordulatokat hozhat, ugyanakkor kérdéseket vet fel a csillagjegyek életében. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Rendkívül hatékony lehetsz ma a munkahelyeden. Gyorsabban és eredményesebben látod el a feladataidat. A különböző megbeszéléseket is a kedved szerint befolyásolhatod. Hajrá Kos, használd ki, hogy megy minden, mint a karikacsapás! 

Bika  

Megoldódhatnak a jogi ügyek, a viták és a konfliktusok. A Vénusz mindenféle tárgyaláshoz szerencsét biztosít neked. A legjobb pedig az, hogy a pénz különböző forrásokból áramolhat feléd. Viszont a Merkúr retrográd arra emlékeztet: kerüld a pletykás embereket.  

Ikrek  

Megvan az erőd ahhoz, hogy megteremtsd magadnak azt, amire vágysz, és ehhez csatlakozik a Jupiter is, ami támogat abban, hogy az álmaid valóra váljanak. Viselj ma lila színt, így több szerencsét bevonzhatsz az életedbe. A mai nap csodálatos meglepetést tartogat számodra. 

Rák  

Légy óvatos, Rák, mert a Hold az Ikrekben aktiválta a rejtett ellenségek házát, ezért ügyelj arra, hogy mit mondasz vagy teszel olyan emberekkel kapcsolatban, akikről úgy érzed, nem megbízhatóak. Most érdemes kerülni a pletykálkodó munkatársat, de a vitázó kedvű családtagokat is. 

Oroszlán 

Szeretsz tanítani? Mindig is mentorálni szerettél volna valakit? Az a részed, amelyik szeret adni, ma aktiválódik. Ez egy nagyszerű nap arra, hogy segíts másoknak akár azzal, hogy tippeket teszel közzé a közösségi médiában. 

Szűz 

Ajándékot kaphatsz valaki olyantól, akinek segítettél korábban. Emellett a Vénusz ma lehetővé teszi egy új projekt vagy egy sok energiát igénylő feladat elindítását. A mai nap kiválóan alkalmas az utazással kapcsolatos tervek kivitelezésére is.  

Mérleg

A túlgondolkodás kimerítő lehet, ezért ahelyett, hogy magadban tartanád minden gondolatodat, írd le őket, vagy oszd meg az érzéseidet egy barátoddal. Viszont a mai Merkúr retrográd fókuszba állítja a titkos félelmeket. Ne menekülj el előlük, Mérleg! 

Skorpió  

Mi az elképzelésed a sikerről? Ez egy szép otthon, luxuscikkek vásárlása vagy több szabadidő? Uralkodó bolygód a Plútó a Bikánál áll, így elméd és figyelmed a pénzügyek felé fordul. Hamarosan lesz miből megvalósítani azt, amit megálmodtál magadnak

Nyilas 

A mai nap azon napok közé tartozhat, amikor úgy érzed, meg kell küzdened azért, ami a tiéd. A Hold ma belépett az Ikrek jegyébe, és ettől kellően motiváltnak érzed magad a különböző feladatok elvégzésére és a megbízások végrehajtására.  

Bak 

A mai nap bőséget hoz számodra Bak, és további lehetőségeket aknázhatsz ki, amik pénzt hozhatnak. Érdemes ma pénzügyi tervet készítened, hogy pontosan lásd, hogyan alakul az elkövetkezendő időszakban az anyagi helyzeted. 

Vízöntő  

Szabad akarsz lenni, Vízöntő. Vágyni fogsz arra, hogy szabadon csináld azt, amit szeretnél. Talán ez lesz az, ami meghozza a bátorságot ahhoz, hogy vállalkozó legyél, és akár közben bejárd a világot! Merj nagyot álmodni!  

Halak  

Válaszút elé kerülhetsz életedben, a karrieredben vagy kapcsolatodban. A Neptunusz energiája megnehezítheti a következő lépések észlelését, ezért ne kapkodd el a döntéseket. Ez egy jó nap arra, hogy meghallgasd mások tanácsát, még akkor is, ha nem értesz velük egyet. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves